Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Hapsenje na eventu skup automobila na NonRP

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Whippy Humberto
Suspect ID
9028
Date of violation
Nov 27, 2021
Time of violation
20:10
Proofs
https://youtu.be/4hjN25NhOSs

Whippy

Player
Player
Bio sam na eventu skup autombila, odjednom mi je lik prisao i tazer izvadio na mene, nista nije rekao nista nisam uradio bio sam u gepeku. Posle toga me je hapsio NonRP. A sve je to uradio zato sto je znao da imam balaklavu. Nista ne prica nista ne radi lepo... Pritom karakter mu je PG.
Sve je zabelezeno na snimku :
Ima 2 ali ne mogu multiple link....
Oba su 1+ min.

Last edited:

Niagara

Player
Player
Prije nego pregledam žalbu zamolio bih da popravite naslov
  • Imate 4 sata da popravite greške.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Bio sam na eventu skup autombila, odjednom mi je lik prisao i tazer izvadio na mene, nista nije rekao nista nisam uradio bio sam u gepeku. Posle toga me je hapsio NonRP. A sve je to uradio zato sto je znao da imam balaklavu. Nista ne prica nista ne radi lepo... Pritom karakter mu je PG.
Sve je zabelezeno na snimku :
Ima 2 ali ne mogu multiple link....
Oba su 1+ min.
Eh ovako moja strana price, prvo nisam pricao iz razloga sto se ocigledno desio bug da se ne cujem ti si mi bar trebao reci da se ne cujem. Druga stvar pokazi lepo ceo snimak a ne samo deo gde te hapsim gde si u pocetku imao balaklavu na glavi i ja sam te zamolio samo da mi das zato sto je policijska ti si pritom seo u auto dok ti je tejzer na glavi i pobegao i kasnije se vratio , logicno je da imam pravo da te hapsim... Nadam se da imas ceo snimak bye bye

Tim_

Player
I jos jedna stvar zamolio bih da i ako se i ja jailam da i on dobije jail za MG ocigledno se vidi na snimku da prica sa svojima na diskordu i govori im gde je i sta radi!

Last edited:

Whippy

Player
Player
A sve vreme razgovor na radiju dok ti radiš animacije hapšenja, vezuje mi ruke i vuče dok priča na radio... Posle toga pretražuje bez bilo kakve reci, vadi mi sve stvari bez ikakvog razgovora...
Baklava je bila u autu.
Dečko ima 10 godina vidi balaklavu od 200k i poleti za njom.

Tim_

Player
A sve vreme razgovor na radiju dok ti radiš animacije hapšenja, vezuje mi ruke i vuče dok priča na radio... Posle toga pretražuje bez bilo kakve reci, vadi mi sve stvari bez ikakvog razgovora...
Baklava je bila u autu.
Dečko ima 10 godina vidi balaklavu od 200k i poleti za njom.
Druze ti ili si novi na serveru ili ja stvarno ne znam ima bug da ti prica na radiu a da ti ne pricas tacnije da se zbaguje animacija a normalno da cu da poletim za balaklavom zato sto je policijska nema da se kupi uopste a ocigledno nisi procitao gore poruku NISAM SE CUO iz razloga sto postoji f8 da se fixa mikrofon kad zbaguje a ti mi nisi ni rekao da se ne cujem vec suprotno pricas sa svojim drugarcicima na diskordu

Whippy

Player
Player
Druze ti ili si novi na serveru ili ja stvarno ne znam ima bug da ti prica na radiu a da ti ne pricas tacnije da se zbaguje animacija a normalno da cu da poletim za balaklavom zato sto je policijska nema da se kupi uopste a ocigledno nisi procitao gore poruku NISAM SE CUO iz razloga sto postoji f8 da se fixa mikrofon kad zbaguje a ti mi nisi ni rekao da se ne cujem vec suprotno pricas sa svojim drugarcicima na diskordu
Čuo si se na radio, na N nisi ništa pričao, davao si im informacije da me hapsis

Tim_

Player
Čuo si se na radio, na N nisi ništa pričao, davao si im informacije da me hapsis
cini se da si novi , kad pricas na radiu ljudi pored tebe mogu da te cuju kao da pricas na N..

Whippy

Player
Player
Što znači da na običan voice nisi pričao ništa. Već samo na radio...
Nema potrebe da se raspravljam sa klincem. Uživaj mališa nauci nesto..

Tim_

Player
Što znači da na običan voice nisi pričao ništa. Već samo na radio...
Nema potrebe da se raspravljam sa klincem. Uživaj mališa nauci nesto..
ocigledno nemas ni jedan drugi argument pa se vadis na godine , a druga stvar procitaj malo poruke gore gde sam rekao da postoji bug sto moze ceo server da potvrdi da se ne cujes i posle moras da kliknes f8 a ti mi nisi ni rekao da se ne cujem tako da nisam kriv . A necu da se raspravljam sa likom ciji je koeficijent iq-a ravan 0 pa mora da vredja nekog po godinama , nek admin odluci i tjt a svakao ja saljem zalbu na tebe zbog mga . Poy poy

Status
Not open for further replies.
Top Bottom