Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Pastuv Indigo
Administrators nickname
Mujo Mustavic
Date
Nov 27, 2021
Time
21:48
Proofs
https://prnt.sc/20xq500

KiraYazumi

Player
Player
Joined
Nov 1, 2021
Messages
69
Je l' ti mene malo zezaš? 500 IGRAČA na GrandRP RS Serveru, znaju da sam ja Kira Yazumi i da sam ušao na Pastuv Indigo zato što mi je Kira Yazumi blockiran zbog 1.7 Pravila na 30 dana. Ja ne znam kako sam ja to mogao da napravim 2+ Twinkija, na koju foru? Ja koj sam za Kira Yazumi 25+ LeveL i gde sam juče/preključe počeo na Twinku da igram koji se zvao prvobitno Simela Genge koji sam preimenovao u Pastuv Indigo.
E sad ja malo detaljnije da ti objasnim, pošto ja vidim da se ti ne razumeš očigledno u neke stvari. Ako bi pogledao IP adresu, na moju IP Adresu postoje samo 2 Naloga, a to je Kiroslava Yazumi ( Kira Yazumi ) i Pastuv Indigo. Na ovom Epic Games accountu je postojao još jedan nalog sa kojim ja nemam veze, to mi je drugar, al' opet napominjem, pogledaš IP Adresu i lokaciju i možeš videti da ja sa tim nemam ništa. Nalog Pastuv Indigo, se nalazi na prvobitnom Epic Gamesu ( Zbog toga imam manji ID ( 3991 ) Jer mi je ta E-Mail adresa hackovana i zbog tog razloga sam prešao na Kira Yazumi ( 5425 ), da posle u budućnosti ne bi bilo problema, da skupim sve IC i da mi ode sve zbog Hackovanog G-Maila. Tako da, tehnički, ja imam samo 2 Naloga. Opet napominjem MAIN Kira Yazumi ( 5425 ) i Pastuv Indigo ( 3991 ).
- Da malo bolje naš gospodim Mujo Mustafić gleda te logove, video bi da samo ta 2 naloga postoje na mojoj Adresi, al' pošto u zadnje vreme su se svi okomili na mene, eto našao je neki minimalan razlog da me BANuje.
- Ja bi voleo da odgovore ostala Administracija na ovo u što kraćem vremenskom roku i sa razumevanjem, jer ovo nije u redu. Trudim se uvek, svi poštuju moj RolePlay, i dođe neko ko ne zna da gleda LOGOVE, jer navodno sam po LOGOVIMA nekim dospeo u situaciju da ja imam više od 1 Twinka. Hvala na razumevanju.
 

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Joined
May 10, 2021
Messages
9,308
Postovanje, nakon detaljnih pregleda logova sa Mujom ti si dobio bleklist sa svojeg prvog racuna ( 4098 ) onda si napravio racun 5425 sto uopste nisi smio jer si dobio blacklist, s obzirom da si dobio ban neki dan zbog Pravila Dogadjaja 1.3 na tom racunu usao si danas na racun 3991 sto automatski znaci da si prekrsio Generalno Pravilo 1.4 jer ti se sve poklapa i s obzirom da si blacklistovan na prvom racunu sada ces dobiti blacklist sa projekta za laganje administraciji i izbjegavanja blacklista sa svojeg prvog racuna. Ugodan ostatak dana! Zatvoreno!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom