Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Walker

Player
Player
Ime:Marko Becarevicc
Pol:Muski
Starost:21
Rasa:Bjelac
Nacionalnost:Srpska
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Djordje Becarevicc
Majka:Anja Becarevicc
Pol:Muski
Težina:90kg
Visina:193cm
Boja očiju:Braon
Boja kose:Crna
Tetovaže:Nemam tetovaze ali planiram
Prednosti:Znam da koristim oruzja velikog kalibra(heavy sniper,heavy shotgun,lmg),dobro se pucam,mogu ici 2v1
Slabost:Osjetljiv sam na bolesti i nemam bas puno novca

Životna priča: 200+ reči
Marko Becarevicc rodjen je u Srbiji u Beogradu.Ulazi u i tamo je bio 10 godina,prolazio je kroz jako teske obuke za oruzja i voznju(moze da koristi oruzja velikog kalibra(heavy sniper,heavy shotgun,lmg)kao sto sam i rekao ucio je da vozi vozila 10 godina i naucio je da vozi offroad sva vozila 50km/h.Marko polako krece da mrzi vojsku i ima zelju da udje u policiju.Radi ubistvo glavnog covjeka u vojsci i sakriva dokaze te ne bih niko mogao naci nista.Marko ulazi u policiju i tamo bude isto 10 godina,tamo je prosao kroz jako teske obuke te moze da pretrazuje ljude sa revolverom u ruci i da dize ljude sa revolverom u ruci.Marko hapsi previse kriminalaca te shvata da rad u policiji nije toliko zanimljiv kao sto je on ocekivao.Marko ima zelju za kriminalom te bih voleo da izadje iz policije,te je dosao kod nacelnika i rekao mu da vise nece biti policajac i da je od sada nezaposlen.Marko pocinje sa kriminalnim radnjama kao sto su pljacke ljudi,prodavnica sa svojom bandom,te radi placena ubistva i ostale kriminalne radnje.Marko nakon godinu dana ulazi u ballase i krece da radi za njih i dobija sve vece i vece cinova.Marko u ballasima uci mnoge stvari te moze da ide 2v1 iako te osobe imaju oruzje u rukama.I tako Marko i dalje ostaje u ballasima i nada se da ce jednog dana postati sef ballasa.

Ishodi:
1-Znam da koristim xxx oruzja(heavy sniper,heavy shotgun,lmg)
2-Znam da vozim maksimalno do 50km/h offroad sa svim vozilima
3-Mogu da pretrazujem sa revolverom u rukama
4-Mogu da dizem ljude sa revolverom u rukama
5-Mogu da idem 2v1
itd...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom