Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban for blacklist evading | Ivkezz obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja ropi
Administrators nickname
Ivkezz obama
Date
Jun 20, 2022
Time
00:00
Proofs
Nemam

MUNJAVII

Player
Player
Zdravo dobio sam ban pre 5 meseci. Napravio sam pauzu od 3 meseca, i onda sam napravio novi acc jel nisam mogo bez granda jel je najbolji rp ubedljivo . Pre nekoliko dana sam dobio opet black list od ivkeza jel je svatio ko sam i to je uredu jel sam krsio pravila. Govorio sam lose o projektu jel je moj najbolji priiljatelj Artur jonson dobio black list i napiso sam jel sam bio ljut jel mi je bio to prvi priljatelj u rk koga sam upoznao oktad sam se doselio u Srbiju iz Skotske. Svatio sam da je to sve pogresno sto sam uradio i jako mi je zao izvini IVKEZZZ MAZHORE ABRAHAME I SVE KOJE SAM UVERIO I NARAVNO IZVINI POSEBNO GRADNU STO SAM UVREDIO LJUDE KOJI MI NISTA NISU KRIVI I SEVER. Ako bi mogo dobiti zadnju sansu nikad vise necu nista prekrsiti moje iskreno obecanje.

Izvinite stvarno ako bi mogo dobiti zadnju sansu ko moji priljatelji Artur i Nikola falcone jako mi je zao.

Najiskrenije Munja ropi .
Licno piso

MUNJAVII

Player
Player
Stvanrno mi je zao imate i moj jt video koji xu sad postaviti za ceo rp koji sam ika vodio

Zamolio bih za zadnju sansu vise nikad necy molim vas Grand produkcijo i jako mi je zao😔😔.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom