Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8020
Players nickname
Giovanni Biscotti
Suspect ID
17582, 17221
Date of violation
Nov 15, 2022
Time of violation
21:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=v5JtUwgnuDA&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Kao prvo hapse me za provalu imam POV na kome se vidi da je sve bilo otvoreno sto samim tim znaci da nije provala ali ga ne zelim postaviti iz postovanja prema Milovanu necu da LSPD bude kaznjen tako da postavljam samo zalbu na ova dva pajsera.
Jasno se vidi kako lice vozi auto i da je par 3 puta udario sto u kola sto u banderu i nastavio bez poteskoca da vozi.
Mozemo videti da mi lica stavljaju lisice dok ih udara sto samim tim znaci da rade PG.
Takodje FailRP nisu mi ocitala prava koja MORAJU da ocitaju.
FailRp- POV gde se vidi da je kapija otkljucana bila-https://www.youtube.com/watch?v=UiZEkzwjSWo&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94
(link mora da se kopira i da se pejsta samo na guglu)

Last edited:

Milan Anicic

Player
Player
Ti si 2 ili 3 puta ulazio u prostorije LSPD-a iako je sve bilo zatvoreno. Jeste jer su tvoji drugari udarali moj auto(namerno udaranje u drugo auto bez ikakvog razloga). Nije ih bilo dovoljno za robanje i kidnapovanje pa su kvarili RP sto se vidi sa snimka gde pokušavam da ih obidjem a oni namerno blokiraju put. Sto se tiče prava ocitana su ti prava samo si zakasnio sa POV.

Maldathaes Trueshadow

Player
Ti si 2 ili 3 puta ulazio u prostorije LSPD-a iako je sve bilo zatvoreno. Jeste jer su tvoji drugari udarali moj auto(namerno udaranje u drugo auto bez ikakvog razloga). Nije ih bilo dovoljno za robanje i kidnapovanje pa su kvarili RP sto se vidi sa snimka gde pokušavam da ih obidjem a oni namerno blokiraju put. Sto se tiče prava ocitana su ti prava samo si zakasnio sa POV.
Ako je to sve istina sto ti kazes dostavi POV da je to tako, a sto se tice prava zasto te je onda kolega pitao dali da mi ocita prava on ili ti sto se moze cuti na 1:50 sekundi isto tako ja nemam veze sa tim licima koja su vas udarala tako da nek se lica kazne slobodno boli me uvo.

Maldathaes Trueshadow

Player
Ne znas ni da lazes, kazes da su mi prava ocitana pre nego sto je POV upaljen a zasto te onda pita kolega ko ce da mi ocita prava ako kazes da ste mi vec ocitali prava?

Last edited:

Maldathaes Trueshadow

Player
A sada sto ispadas kvaras dodacu i POV gde se vidi da je kapija otkljucana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom