Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NonRP | Dejan Mutni (ČITATI DETALJNO ZAMOLIO BIH)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32434
Players nickname
Alek_Top
Suspect ID
00000
Date of violation
Nov 14, 2022
Time of violation
19- 20h
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Cesare_Luccardi

Player
Player
Moje ime na serveru (ID): Alek Top (32434)
Igrac na koga se zalim: Dejan Mutni
Opis (MOLIM DA PROCITATE, HVALA)
Postovana administracijo, pokusacu biti sto kraci, tek sam poceo da igram ali itekako znam rp pravila i sta je okej sta ne, igrom slucaja u kontejneru sam dobio Mclaren P1 i samim tim kao pocetnik na serveru nisam imao novca da ga osiguram i ukraden je prvi put na na nonrp nacin okej nisam znao da moram imati video materijal i precutao sam skupljao 5 dana novac da bi platio kaznu, i sad hajd znam da u green zone nema kradje niti sta slicno i ja odem na pijacu na tezge da pogledam stvarcice i iskace mi obavjestenje da mi je auto upravo ukraden a bio je u green zone, odem do kaznenog cisto da vidim ime ko je ukrao posto ID nisam vidio, molim vas da reagujete jer ja stvarno nemam volje za ovakvom igrom znaci jednom sam presao preko tog i kao debil 5 dana po 7 8 sati na dan visio samo radio da bi skupio za kaznu i onda ponovno lik izgura iz green zone i ukrade, naravno posto sam ostavio u green zone pored tezgi nisam nista tu bio oko auta niti snimao jer racunam nemoguce je tad da ukradu, vratite logove ili na koje nacine mozete to vec provjeriti jer ne lazem niti mi je to cilj zelim ako se moze normalno igrat a ne na takav nacin, ako se ovo moze rijesiti pa da nastavim igrati normalno ako ne stvarno nemam volje na takav nacin nastaviti. LP izivnjavam se za ovako dug tekst ali stvarno je preslo svaku granicu jos jednom LP

Miljan_Kralj

Player
Player
Moje ime na serveru (ID): Alek Top (32434)
Igrac na koga se zalim: Dejan Mutni
Opis (MOLIM DA PROCITATE, HVALA)
Postovana administracijo, pokusacu biti sto kraci, tek sam poceo da igram ali itekako znam rp pravila i sta je okej sta ne, igrom slucaja u kontejneru sam dobio Mclaren P1 i samim tim kao pocetnik na serveru nisam imao novca da ga osiguram i ukraden je prvi put na na nonrp nacin okej nisam znao da moram imati video materijal i precutao sam skupljao 5 dana novac da bi platio kaznu, i sad hajd znam da u green zone nema kradje niti sta slicno i ja odem na pijacu na tezge da pogledam stvarcice i iskace mi obavjestenje da mi je auto upravo ukraden a bio je u green zone, odem do kaznenog cisto da vidim ime ko je ukrao posto ID nisam vidio, molim vas da reagujete jer ja stvarno nemam volje za ovakvom igrom znaci jednom sam presao preko tog i kao debil 5 dana po 7 8 sati na dan visio samo radio da bi skupio za kaznu i onda ponovno lik izgura iz green zone i ukrade, naravno posto sam ostavio u green zone pored tezgi nisam nista tu bio oko auta niti snimao jer racunam nemoguce je tad da ukradu, vratite logove ili na koje nacine mozete to vec provjeriti jer ne lazem niti mi je to cilj zelim ako se moze normalno igrat a ne na takav nacin, ako se ovo moze rijesiti pa da nastavim igrati normalno ako ne stvarno nemam volje na takav nacin nastaviti. LP izivnjavam se za ovako dug tekst ali stvarno je preslo svaku granicu jos jednom LP
Meni i kolegenici su pokusali da dignu pre par veceri 2 McLarena tako sto su poceli bez brojanja ili bilo kakvog uslova da pucaju na nas u sred grada (300 metara od bolnice). Decku je vestina mozga na nivou jednocelijske amebe od prilike tako da ne zameri mu 😏

strahinjashady

Player
Player
Sinovi držite kola u garaži dok ne skupite pare za osiguranje, ne kurčite se sa skupim neosiguranim kolima pa posle plačete svi landare malene
Video sam šta radiš po gradu lično sam prisustvovao nadam se da se tako kurcis i u getu tako da vidimo se u getu Dejane : )

Last edited:

Don Marshall

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite POV od pocetka situacije, imate 12 sati.
  • Ispravite naslov žalbe

Dejan_Mutni

Player
Player
Video sam šta radiš po gradu lično sam prisustvovao nadam se da se tako kurcis i u getu tako da vidimo se u getu Dejane : )
Sine nemam pametnija posla nego da se sa vama klincima indijancima vijam po getu, pravim keš sine svaki dan dok se ti vijaš po getu zato i nemas osiguranje, uvati se krampa vegane mali

Pfce Tatko

Player
Player
Sine nemam pametnija posla nego da se sa vama klincima indijancima vijam po getu, pravim keš sine svaki dan dok se ti vijaš po getu zato i nemas osiguranje, uvati se krampa vegane mali
Kakav si ti biznismen u stvari jebote.

strahinjashady

Player
Player
verovatno te dizem na bench al dobro ja sam vegan : )

strahinjashady

Player
Player
fazon pravi kes, ukrades Dodgea od malog jimmya LOL, pravis deficit retosu

Last edited:

strahinjashady

Player
Player
DEJANEEE stavicu jaguara u green zonu bmk da platim 800 k imam ja taj cream samo da ti budes kaznjen samo cu da snimam
Genshin-impact-raiden-shogun-build-2.5.jpg

Last edited:

Griefmaker

Player
Player
Kad postavis pov car raminga tvog vozila izvan green zone onda mozes ocekivst kaznu za lica koja su to radila,al samo za car raming ne za kradju u green zoni do tad ti niko nece pomoc iz administracije.
Logovi se gledaju samo u odredjenim situacijama...

Don Marshall

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greske nisu ispravljene u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom