Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28422
Players nickname
Djoksi Poison
Suspect ID
15429
Date of violation
Nov 16, 2022
Time of violation
3:27
Proofs
https://youtu.be/UPRB3PD2XPw

bigguccisosa

Player
Player
Dobar ti taj efekat za drogu :ROFLMAO: kao da ga nemas.
Aha sad je to, kao da ga nemam.
Isto i so bushevima, kao da ih nemam.
Jebiga sto igram native rezolucija :/
Pricate o toksicnost a bukvalno ne vaditw ebk iz usta, ne pricam o vama pricam u globali.
A one makedonce kod vas u porodica sta prvi provociraju? Nikad ih nisam ni okacio, nit sam ih uvredio.
Neskriptana safe zona, clothing store ghetto, dolaze 4-5 vasih, ubiju mene ali u nepunih 30 sekunde svi padaja.
Kad ih robas ljudi samo magicno nestaju, previse se sekirate o drugima dok ne gledate to sto vam je pred nos :)

Last edited:

bigguccisosa

Player
Player
Au bato ala ti nisi citav u glavu
bato ja znam da se sprdam u igrica, da pravim mimove i da uzivam dok igram,
dok neki kako vas samo ceka da se nesto desi da bi vi mogli reportate.
ja imam pov, ne sekiram se uopste samo je smjesno dokle smo dosli :)

Djoksi Otrovni

Player
Player
bato ja znam da se sprdam u igrica, da pravim mimove i da uzivam dok igram,
dok neki kako vas samo ceka da se nesto desi da bi vi mogli reportate.
ja imam pov, ne sekiram se uopste samo je smjesno dokle smo dosli :)
Vidis bato ti si doso do te mere da je tebi uzivanje da se dopisujes sam sa sobom na zalbi umesto da lepo okacis pov i dokazes da sam u krivu.. Ako si me ubio posteno gg svaka cast, ako nisi dobices ban i to je to. Ali ovim odgovorima i komentarima samo potvrudjujes moju pretpostavku da ti iq nije veci od broja godina.

arhusarjami

💦
Player
Vidis bato ti si doso do te mere da je tebi uzivanje da se dopisujes sam sa sobom na zalbi umesto da lepo okacis pov i dokazes da sam u krivu.. Ako si me ubio posteno gg svaka cast, ako nisi dobices ban i to je to. Ali ovim odgovorima i komentarima samo potvrudjujes moju pretpostavku da ti iq nije veci od broja godina.
jel potrazio admin pov?nije sto bi ti poslao

bigguccisosa

Player
Player
Broj godina mi veci od pola clanova venom, iskreno meris IQ na forum olabavi se.
Potreba od POV da postavljam nemam dok ne zatrazi admin. Isto tako da to ja pricam sam sa sobom iskreno nema veze samo te je izgleda pogodio meme u glavi pa dosao da pametujes, ili te pogodilo ono sto sam ti rekao da kupis ruke :/

Last edited:

Duki Suzzuki

Player
Player
Aha sad je to, kao da ga nemam.
Isto i so bushevima, kao da ih nemam.
Jebiga sto igram native rezolucija :/
Pricate o toksicnost a bukvalno ne vaditw ebk iz usta, ne pricam o vama pricam u globali.
A one makedonce kod vas u porodica sta prvi provociraju? Nikad ih nisam ni okacio, nit sam ih uvredio.
Neskriptana safe zona, clothing store ghetto, dolaze 4-5 vasih, ubiju mene ali u nepunih 30 sekunde svi padaja.
Kad ih robas ljudi samo magicno nestaju, previse se sekirate o drugima dok ne gledate to sto vam je pred nos :)
Ako neko od mojih krsi neka pravila postiji forum za to. Okaci ih, ja se ne mesam u to sta oni rade po Ghettu niti me zanima to je njihov vid zabave u ovoj igri. A to sto sam spomenuo za drug effect jer si ocito gore spomenuo da ga korisits a na slici koju si napravio na meme taj efekat se ne vidi ili je jako slab (sto ti daje prednost u odnosu na igrace koji nemaju nikakvu vrstu reduxa).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom