Prima vise od 100 dmg samo od mene plus ga jos dvojica pucaju i on ne pada...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobar ti taj efekat za drogu kao da ga nemas.
Cemu hejt makedonce maljima armone ima propale makedonce koji su citeri i ne voli ih niko na server a i ti im samo mogu uci u fam
kazem za nekolicinu na ovom severu,a pogotovo za ove iz ebkCemu hejt makedonce malji
Aha sad je to, kao da ga nemam.Dobar ti taj efekat za drogu kao da ga nemas.
bato ja znam da se sprdam u igrica, da pravim mimove i da uzivam dok igram,Au bato ala ti nisi citav u glavu
placi jos jos placi ajdema armone ima propale makedonce koji su citeri i ne voli ih niko na server a i ti im samo mogu uci u fam
Vidis bato ti si doso do te mere da je tebi uzivanje da se dopisujes sam sa sobom na zalbi umesto da lepo okacis pov i dokazes da sam u krivu.. Ako si me ubio posteno gg svaka cast, ako nisi dobices ban i to je to. Ali ovim odgovorima i komentarima samo potvrudjujes moju pretpostavku da ti iq nije veci od broja godina.bato ja znam da se sprdam u igrica, da pravim mimove i da uzivam dok igram,
dok neki kako vas samo ceka da se nesto desi da bi vi mogli reportate.
ja imam pov, ne sekiram se uopste samo je smjesno dokle smo dosli
jel potrazio admin pov?nije sto bi ti poslaoVidis bato ti si doso do te mere da je tebi uzivanje da se dopisujes sam sa sobom na zalbi umesto da lepo okacis pov i dokazes da sam u krivu.. Ako si me ubio posteno gg svaka cast, ako nisi dobices ban i to je to. Ali ovim odgovorima i komentarima samo potvrudjujes moju pretpostavku da ti iq nije veci od broja godina.
Broj godina mi veci od pola clanova venom, iskreno meris IQ na forum olabavi se.Vidis bato ti si doso do te mere da je tebi uzivanje da se dopisujes sam sa sobom na zalbi umesto da lepo okacis pov i dokazes da sam u krivu.. Ako si me ubio posteno gg svaka cast, ako nisi dobices ban i to je to. Ali ovim odgovorima i komentarima samo potvrudjujes moju pretpostavku da ti iq nije veci od broja godina.
Ako neko od mojih krsi neka pravila postiji forum za to. Okaci ih, ja se ne mesam u to sta oni rade po Ghettu niti me zanima to je njihov vid zabave u ovoj igri. A to sto sam spomenuo za drug effect jer si ocito gore spomenuo da ga korisits a na slici koju si napravio na meme taj efekat se ne vidi ili je jako slab (sto ti daje prednost u odnosu na igrace koji nemaju nikakvu vrstu reduxa).Aha sad je to, kao da ga nemam.
Isto i so bushevima, kao da ih nemam.
Jebiga sto igram native rezolucija :/
Pricate o toksicnost a bukvalno ne vaditw ebk iz usta, ne pricam o vama pricam u globali.
A one makedonce kod vas u porodica sta prvi provociraju? Nikad ih nisam ni okacio, nit sam ih uvredio.
Neskriptana safe zona, clothing store ghetto, dolaze 4-5 vasih, ubiju mene ali u nepunih 30 sekunde svi padaja.
Kad ih robas ljudi samo magicno nestaju, previse se sekirate o drugima dok ne gledate to sto vam je pred nos