Molimo vas da uradite nesta
Hvala vam.
Hvala vam.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A vas je bilo 6Pola vas niste 51%, bjeli auto radi CR i gasira se na mikrofonu psuje juce gledo Juzni Vetar 2, treba da imate 2 auta po 4 ljudi u njega.
Ne odlucujem, kazem kako je i zasto nisam izaso treba da vas ima 8, a ne 6Nisi ti Ovde da Odlucujes .
Samo da odgovorim na ovo 51% da smo mi unofficial familija sto znaci da ne moramo biti 51% gang boje osim na eventima, A kao drugo ganjali smo vas prije black marketa sto znaci da se RP moze nastaviti na black marketu jer ste vi krivi za to. I necu vise da se mijesam sada je do administracije.Pola vas niste 51%, bjeli auto radi CR i gasira se na mikrofonu psuje juce gledo Juzni Vetar 2, treba da imate 2 auta po 4 ljudi u njega.
Vi mene niste jurali nego Ferraria.Samo da odgovorim na ovo 51% da smo mi unofficial familija sto znaci da ne moramo biti 51% gang boje osim na eventima, A kao drugo ganjali smo vas prije black marketa sto znaci da se RP moze nastaviti na black marketu jer ste vi krivi za to. I necu vise da se mijesam sada je do administracije.
A imam i taj snimak,da smo ih ganjaliSamo da odgovorim na ovo 51% da smo mi unofficial familija sto znaci da ne moramo biti 51% gang boje osim na eventima, A kao drugo ganjali smo vas prije black marketa sto znaci da se RP moze nastaviti na black marketu jer ste vi krivi za to. I necu vise da se mijesam sada je do administracije.
Nisi ganjao mene nego Ferrari, postaviA imam i taj snimak,da smo ih ganjali
Ako treba postavicu,a onaj sa Ferarijem isto imam . Covek se umuslio da je Auto Avion
Posalji POV da vidim kako me ganjas.I tebe smo ganjali
Al ti si morao izaci iz auta kada smo drzali puske na glavi