Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
33618
Date of violation
Nov 17, 2022
Time of violation
18:21
Proofs
https://youtu.be/SozaAHvNOK0

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Sve se vidi u POV-u.

Prvo zgazio me autom ispred bolnice - prekršio je pravilo:
6.12 Ograničeno je uznemiravanje zaposlenika EMS -a tijekom obavljanja dužnosti ili pokazivanje neprikladnog ponašanja u odnosu na zaposlenike EMS -a (iznimka - zaposlenik EMS -a nije poštovao) | Zabrana do 7 dana

Drugo, dok sam bio u nesvijesti, radio je sex animacije odmah pored mog "mrtvog tijela", prekršio je pravilo:
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana

Admin je također specao i vidio šta se dešava, međutim nije mu dobro snimila kamerica situaciju, iz tog razloga postavljam ovdje video, da bi se igrač, nadam se, adekvatno i maksimalno kaznio ipak je prekršio dva različita pravila u isto vrijeme + P.Z.Z. 1.1 i možda još neko dodatno koje nisam stigao napisati.

To je to ukratko.

Nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjen.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav i svako dobro Vam želim.

- Coby R.

Dino Civan

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 33618 dobit će kaznu za G.P 6.8
  • Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)
Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netočna, slobodno podnesite žalbu
RS | Server Administrator

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Ps. prekršio je i pravilo sex animacija u gz, to sam zaboravio napisati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom