Dobro vece draga administracijo. Pre svega zelim da se sa punim postovanjem izvinim za svoj glupavi nepromisljeni postupak. Naime generalno vise puta sam bio u adminima i izlazio/dobijao kik iz istih i opet sam dobio zelju da se prikljucim timu, ali nisam nikako mogao da prodjem ni na kojoj aplikaciji. Ja sam pitao druga sta da radim on mi je dao neki predlog da uradim sledece. Ja sam se iskreno dvoumio ali mislio sam da ako probam da cu proci bez kazne. Na kraju sam se pretvarao da sam osoba koja je prosla za intervju ali nije dosla na isti. Promenio sam bio ime i prezime na discordu. Nakon ispitivanja ivkez mi je rekao da cu dobiti trajnu zabranu da postanem admin i lider medjutim nije spomenuo nikakav ban. Ja zaista nisam hteo da napravim takvu glupost i potrosim vreme nekome ni za sta. Proslo je vec nedelju dana i zaista zelim opet da zaigram sa drustvom i uzivam na serveru, nadam se da ce mi samo ovaj put biti oprosteno i zelim da znate da se nista slicno ovome nikada vise nece dogoditi, lep pozdrav.