Sve se vidi i cuje u klipu, pricam sa drugarom kod mene.. Prijavio sam pandura ubio me ispred stanice ima zalba ispod da se pogleda lagano.. Stizem iz bolnice i tacno znam ljigavci sta ce da urade spremaju sa da mi dignu kola koja pravilno stoje na parking, da mi nanesu stetu.. stoji p1 i clique pored njih ne diraju pravo na moj jer zna da je to moj auto.. Dolazim iz bolnice po auto jer me prethodno njihov kolega ubijo, brat me ubija opet samo da bi mi odneo auto na kazneni xD
Evo i link threada de me ubija ja dolazim po auto posle tacno 15 minuta od mog nasilnog ubistva od strane pandura, sto znaci da smem da se vratim na to mesto !!
Evo i link threada de me ubija ja dolazim po auto posle tacno 15 minuta od mog nasilnog ubistva od strane pandura, sto znaci da smem da se vratim na to mesto !!
Approved - FailRp | 7765
Lik broji kao da mu njegovi kupili ovo, prvo u sred grada, ne koristi tazer, tera me sa javne povrsine nisam u policijsku stanicu sto tek nema smisla... Ubija lik ispred stanice, nema hapsenje komunikacija s kolegama neka ovo ono.. katastrofa braco s ovakvi bezmozgovici
gta5grand.com