nisam ga video odkle me pucao i nisam video odakle me ubio,ocu da vidim njegov pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako imas pov jednostavno postavi, ako nemas sam si kriv, on te nije video odakle pucas i tjtNa snimku se vidi da pucam ispred tebe ne znam u cemu je problem.
brate vidis se kako ga pucas na pocetku kasnije odakle si ga ubio ne vidi se + on ima pravo da ti zatrazi pov ako oce, a to sto ti nemas pov je tvoj problemTo sto me nije on vidio nije moj problem na snimku se ja vidim
Vidi se kad stavis na brzinu 0.5 u zutom ili narandzastom je bio obucen nije se video jel je bio ispred zbun ispred njegabrate vidis se kako ga pucas na pocetku kasnije odakle si ga ubio ne vidi se + on ima pravo da ti zatrazi pov ako oce, a to sto ti nemas pov je tvoj problem
prvi put kada je pucao video se lik a na kraju kad ga ubio nije se videlo odakle zato covek i trazi pov, opet cu reci on mora da ima pov svakakoVidi se kad stavis na brzinu 0.5 u zutom ili narandzastom je bio obucen nije se video jel je bio ispred zbun ispred njega
Nema on pravo da trazi pov , admin ima. Ne pravite se pametni nego brisite ove gluposti smejace vam se neko.brate vidis se kako ga pucas na pocetku kasnije odakle si ga ubio ne vidi se + on ima pravo da ti zatrazi pov ako oce, a to sto ti nemas pov je tvoj problem
nek admin vidi, ne planiram da se svadjam po forumu ne pada mi napametNema on pravo da trazi pov , admin ima. Ne pravite se pametni nego brisite ove gluposti smejace vam se neko.
khm gospodine ja njega nisam video i zato trazim pov jel ima neki problem sto ja trazim pov?u nugi brat, ja ne znam ko su ovi ali mozes ladno vidjet na POV gdje je covjek.
i u ostalom on je duzan da ima povu nugi brat, ja ne znam ko su ovi ali mozes ladno vidjet na POV gdje je covjek.
zalba je bila pre sto je proslo 48 sati tako da trebao si da cuvas pov…Ja POV nemam od tog dogadjaja proslo je 48 sati po pravilu ja mogu izbrisati moj POV uzimalo mi je memorije i potrebna mi je