Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30904
Players nickname
Duxa Sindicato
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 18, 2022
Time of violation
20:03
Proofs
https://youtu.be/AHLQoUoklhQ

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
To sto me nije on vidio nije moj problem na snimku se ja vidim
brate vidis se kako ga pucas na pocetku kasnije odakle si ga ubio ne vidi se + on ima pravo da ti zatrazi pov ako oce, a to sto ti nemas pov je tvoj problem

Rame Relizz

Player
Player
brate vidis se kako ga pucas na pocetku kasnije odakle si ga ubio ne vidi se + on ima pravo da ti zatrazi pov ako oce, a to sto ti nemas pov je tvoj problem
Vidi se kad stavis na brzinu 0.5 u zutom ili narandzastom je bio obucen nije se video jel je bio ispred zbun ispred njega

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Vidi se kad stavis na brzinu 0.5 u zutom ili narandzastom je bio obucen nije se video jel je bio ispred zbun ispred njega
prvi put kada je pucao video se lik a na kraju kad ga ubio nije se videlo odakle zato covek i trazi pov, opet cu reci on mora da ima pov svakako

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
Nema on pravo da trazi pov , admin ima. Ne pravite se pametni nego brisite ove gluposti smejace vam se neko.

bigguccisosa

Player
Player
ti znas najbolje sta oces brat, ja sam samo state-o the obvious, a to sto ti ga vidis gdje je i opet trazis pov da bi mu nabio ban ako slucajno nema to je onda drugo :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom