Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23235
Players nickname
Mata Ludvik
Suspect ID
5425 6741
Date of violation
Nov 20, 2022
Time of violation
15:00
Proofs
https://youtu.be/of9rw28Hw4U

Dzouni

Active Member
Leader of unofficial org
Druze krenuto je odbrojavanje vi ste otisli niko na vas nije pucao , onda ste se vratili i krenuli da pucate na nas . Imam i POV ako hoces da postavim !!

KiraYazumi

Player
Player
Ee ovako druže, ja sam 5425 ID i želim samo da razjasnim nešto, pošto se očigledno ne razumeš toliko u opšta pravila.
- Ja sam tebi prvo rekao ,, Imaš 5 sekundi da odeš odavde '' te sam brojao tih 5 sekundi, stigao sam do 3 je l' tako? Vi samim tim ste morali da odete odatle a ne da se vratite, znači da niste ispoštovali moj zahtev uopšte. Jer po pravilu 6.15 kao što navodiš da sam ja i ID 6741 prekršili, ja sam postupio po pravilima. Samim tim što si se ti vratio, znači da ja imam 100% prava da tebe i ostatak pobijem.
A što se ostalog tiče, ja mislim, ne da ja treba da dobijem za 6.15, nego vi po ovom POVu, tako da ne želimo da se blamiramo oko ovoga.

Niksa Venganza

Player
Player
Ee ovako druže, ja sam 5425 ID i želim samo da razjasnim nešto, pošto se očigledno ne razumeš toliko u opšta pravila.
- Ja sam tebi prvo rekao ,, Imaš 5 sekundi da odeš odavde '' te sam brojao tih 5 sekundi, stigao sam do 3 je l' tako? Vi samim tim ste morali da odete odatle a ne da se vratite, znači da niste ispoštovali moj zahtev uopšte. Jer po pravilu 6.15 kao što navodiš da sam ja i ID 6741 prekršili, ja sam postupio po pravilima. Samim tim što si se ti vratio, znači da ja imam 100% prava da tebe i ostatak pobijem.
A što se ostalog tiče, ja mislim, ne da ja treba da dobijem za 6.15, nego vi po ovom POVu, tako da ne želimo da se blamiramo oko ovoga.
najjaci si ti

Ognjen Kartel

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Na pocetku vaseg POV-a se cuje da vam ID 5425 odbrojava 5 sekundi da se odaljite od padobrana.Samim tim Generalno pravilo 6.15 nije prekrseno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom