Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20623
Players nickname
Nugi Sindicato
Suspect ID
188
Date of violation
Nov 20, 2022
Time of violation
21:06
Proofs
https://youtu.be/RKebdAW2NIw

Ryan_Hardy

Player
Player
Smatram da ovo za ban nije, bukvalno ti je samo rečeno, citiram : "da se možeš mami kući tako ponašati." Jer ste počeli prvi da vrijeđate i provocirate, kao što se čuje iz vašeg POV-a koji ste postavili za za P.D 1.2 Reviewed - P.D 1.2 | Legija Stranaca nakon vašeg početog vrijeđanja ne znam šta očekujete.

Smatram da nije za ban jer nije bilo nikakvog psovanja nego samo kao što sam gore citirao.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Smatram da ovo za ban nije, bukvalno ti je samo rečeno, citiram : "da se možeš mami kući tako ponašati." Jer ste počeli prvi da vrijeđate i provocirate, kao što se čuje iz vašeg POV-a koji ste postavili za za P.D 1.2 Reviewed - P.D 1.2 | Legija Stranaca nakon vašeg početog vrijeđanja ne znam šta očekujete.

Smatram da nije za ban jer nije bilo nikakvog psovanja nego samo kao što sam gore citirao.
u pravilima lepo pise da ne smes uopste spomenuti, to sto vi ne znate pravila i ih krsite u danu po 10 puta nije niko kriv

Ryan_Hardy

Player
Player
A vi niste prekšili to što ste počeli prvi da provocirate nakon raida ?

Adi Civan

u svom krugu kao šestar
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 188 dobit ce kaznu za G.P. 3.2
  • Roditelje je strogo zabranjeno spominjati u svim chatovima, ukljucujuci glasovne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom