Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pretraživanje više puta, mučenje iako sam ispunio sve njihove uslove | ID:4633 | ID:2741

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Lucija Lahantaestamuloca
Suspect ID
4633 | 2741
Date of violation
Nov 30, 2021
Time of violation
23:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GLqPE0fxIJU

Mike.

Vendetta <3
Player
Možete vidjeti da sam lepo došao na parkin Mega Malla jer sam ćuo neku pucnjavu, odjednom došlo brdo članova GSF i krenuli su me robati. Tu su se desile 2 greške. 1. ID 4633 mi je rekao da bacim sve stvari na pod a nije me pretražio te sekundu prije nego što je došao ID 2741 se sjetio da me pretraži te me je pretražio i ID 2741 (znači njih dvoje su me pretražili u doslovno 2 sekunde a koliko ja znam ne bi me trebali pretraživati više od jednog puta a pogotovo ne tako brzo) i 2. neka manja greška je što su me krenuli tući odnosno mučiti a ispoštovao sam sve njihove uslove.

maisony9

:)
Player
Onaj osecaj kad ne mozes da nam uradis nista pa uzmes i namestas nam warnove na gluposti, evo ovako druskane kao prvo ja smem da te pretrazujem koliko ja hocu to nema nigde napisano pravilo da je ogranicen broj pretrazivanja izrpo sam sve lepo nigde tu nije frka, ovo drugo druzo niko te nije pucao dobio si par udaraca cisto zato sto ste vi ispali majmuni i pre toga me ubili i tako objavili nama rat, nasa dobra volja sto te nismo bacili sa brane. Sportski pozdrav! :)

Offender

Forum Concent Creator
Player
samo cu te pitati sto igras na drugom acc dok imas warn za to se banuje lp :)

Offender

Forum Concent Creator
Player
da me gaznis ig jer sam ga opsovo na frm ??? jesi ti udaren malo>?

Offender

Forum Concent Creator
Player
napisi mi molim te pod kojim brojem stoji ovo za sta sam kaznjen i da se kazni to ig

Duni Dani

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nakon sto su te opljackali nisu te ubili, a da te pretrazuju imaju pravo sve dok se ne uvjere da nemas nista.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom