Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Tony Stringers
Suspect ID
237
Date of violation
Nov 30, 2021
Time of violation
12:20
Proofs
https://streamable.com/c71524

Vrishtavko

Player
Player
Dok sam postavljao stvari na prodaju, tastatura mi je zablokirala i ukucala pogresnu cenu.
Postavio sam cetiri puta po 2 skenera za resurse po ceni od 22.000, umesto 220.000.
Na videu se cuje da je uzeo, i gde sam ga zamolio da vrati, jer mi zabola tastatura, na sta on odgovara da je uzeo, i da okacim video na formum, te da nece da vrati.
Upalio sam snimanje na pocetku razgovora sa njim, tako da imam njegovo priznanje.

Molio bih da izadjete u susret i da mi decko vrati nazad, jer nije ni malo fer.
Ljudi su se X puta zeznuli tako iz nekog razloga, pa vracamo i skrecemo paznju da su se zeznuli.

Hvala unapred na pozitivnom odgovoru.

Mike Grand

Player
Player
Cek stvarno ces ovo da reportas? Na video dokazu se jasno vidi da si copy-paste broj "22000". To si uradio 4 puta kao sto kazes, ne mozes da krivis bug tastature. Moja preporuka ti je da ne budes lijen vec da kucas broj po broj. Takodjer jedne prilike na engleskom serveru sam kupio jaknu od 800k za 80k bas zbog necije ljenosti, pozvao je admina i admin je rekao da je njegova greska. Poz

Cungi

Player
Player
Hvala na prvom reportu u zivotu 🤗

Ako si mogao stavit 22000 onda si mogao i 220000 (i jos copy pastas ) :) U mom opisu posla kao trgovcu je kupiti jeftino a prodati skuplje, istina da su takve situacije rijetke ali evo, zahvaljujem ti jer moj san zivi i dalje. Ako oces kupit koji skener ispod cijene javi se. Ugodan ostatak dana tebi i svima onima koji ovo budu citali.

Vrishtavko

Player
Player
Kucao sam za prvo pakovanje, pa sam copy-pastovao za naredna pakovanja od po 2 komada. Tek kad sam poslednje okacio, vidim da nesto nije ok. U svakom slucaju imam prava da prijavim i pokusam, i zaista ne znam sta ti licno imas sa tim problem?

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
● Igrač nije kriv za tvoji grešku. Ne može on da utječe na to dal če tebi tastatura da ubaguje ili ne.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom