Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20730
Players nickname
Nikolina Flo
Administrators nickname
Nikola Gojkovic
Date
Nov 21, 2022
Time
17:26
Proofs
x

Nikolina Flo

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo. Ovim putem vam pišem Unban Appeal za kaznu Generalno Pravilo 1.1. Znaci ispricat cu vam od pocetka.Kada sam pocela igrati na ovome serveru zajedno sa Kan Soze i Zici Immortal koji su isto dobili istu kaznu kao i ja, svo troje smo ziveli u istom stanu. Zici Immortal je rođeni brat od Kan Soze a ja sam u to vreme bila u vezi sa Kan Soze. U tom stanu imali smo 2 kompjutera na kojima smo izmenicno igrali, npr. kada sam ja radila igrao je Zici ili Kan ili kad je neko od njih radio igrala bih ja. I sve u svemu nismo gledali na koja od ta 2 kompjutera igramo. I od kad ja i Kan Soze nismo vise zajedno ja sam se preselila i krenula igrati na lap topu, a Kan Soze i Zici Immortal na svojim kompjuterima. Mi smo javljali gospodinu ivkezzu i nikoli gojkovicu,abrahamu za nase promene interneta ili kompjutera. Ovim putem vas molim za unban jer stvarno volim igrati na ovome projektu i igranje na serveru mi je kao dnevna rutina. Eto nadam se da ce te shvatiti mene i moju situaciju, ako trebaju nekakvi dokazi oko ovoga da smo ziveli zajedno, nije mi problem dostaviti.Ugodan ostatak dana vam zelim.

Srdacan pozdrav, Nikolina Flo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom