Pozdrav postovana administracijo. Ovim putem vam pišem Unban Appeal za kaznu Generalno Pravilo 1.1. Znaci ispricat cu vam od pocetka.Kada sam pocela igrati na ovome serveru zajedno sa Kan Soze i Zici Immortal koji su isto dobili istu kaznu kao i ja, svo troje smo ziveli u istom stanu. Zici Immortal je rođeni brat od Kan Soze a ja sam u to vreme bila u vezi sa Kan Soze. U tom stanu imali smo 2 kompjutera na kojima smo izmenicno igrali, npr. kada sam ja radila igrao je Zici ili Kan ili kad je neko od njih radio igrala bih ja. I sve u svemu nismo gledali na koja od ta 2 kompjutera igramo. I od kad ja i Kan Soze nismo vise zajedno ja sam se preselila i krenula igrati na lap topu, a Kan Soze i Zici Immortal na svojim kompjuterima. Mi smo javljali gospodinu ivkezzu i nikoli gojkovicu,abrahamu za nase promene interneta ili kompjutera. Ovim putem vas molim za unban jer stvarno volim igrati na ovome projektu i igranje na serveru mi je kao dnevna rutina. Eto nadam se da ce te shvatiti mene i moju situaciju, ako trebaju nekakvi dokazi oko ovoga da smo ziveli zajedno, nije mi problem dostaviti.Ugodan ostatak dana vam zelim.
Srdacan pozdrav, Nikolina Flo
Srdacan pozdrav, Nikolina Flo