Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Goran Gefufna

Player
Player
Porodicno ime : Barbarossa
Osnivač porodice : Kensho Zemunac ID : 29757
Broj porodične kuće : 543
Discord osnivača porodice : KenshoZemunac#1798
‎Forum link vlasnika porodice : Camoviic

Istorija Porodice

Bilo je to davno , ziveo sam u Beogradu u malom stanu od 20 kvadrata jedva da sam imao novca da jedem.
Jednog dana jedan prijatelj mi je predlozio da odemo u Los Santos i tamo da zapocnemo novi zivot.
Kada sam dosao u Los Santos bilo je veoma tesko , bio sam gladan ,zedan,umoran,nisam imao novca za hranu.
Setao sam se po gradu i prilazio ljudima da im trazim posao jedan od njih me je upitao da li zelis da radis kod mene na farmi .
Rekao sam naravno ! poveo me na njegovu farmu i odma sam poceo raditi ,proslo je nekoliko meseci i moj posao mi se sve manje svidjao i razmisljao sam kako da zaradim vise novca .
Palo mi je napamet da pocnem da se bavim kriminalom jer bio sam zapanjen skupim vozilima ,ekskluzivnim stanovima i lepim devojkama koje su u to vreme bile sa najvecim kriminalcima ovog grada .
Rekao sam sebi ja zelim da budem kao oni ne zelim vise da radim za malu platu ,bacio sam svoje radno odelo i dao otkaz ,istog dana okupio sam svoje drugare i rekao im da zelim da krenem da se bavim kriminalom oni su rekli kako ce mi pomoci i kako ce biti uz mene i u dobru i u zlu .
Krenuli smo sa malim pljackama prodavnica, ali vremenom kako je nasa mafija rasla radili smo sve vece i krupnije poslove od pljacki banke do prenosenja droge preko granice .
Danas nasu mafiju broji veliki broj ljudi koji su spremni na sve i koji su usli u kriminal iz istog razloga kao ja , sve nas je spojio tezak zivot i tako smo postali porodica Barbarossa .

Pravila porodice :
1.1 - Family odeca obavezna za evente! Ko nema odecu slobodno pitajte bilo koga od vecih rankova.
1.2 - Discord obavezan za evente! Niko od Vas ne traži da pričate ali morate biti tu i slušati.
1.3 - Dok se spremamo za event zabranjeno pricanje osim ako vas neko od vecih rankova prozove.
1.4 - Ako ste online i zelite biti AFK odnosno ako znate da necete bit tu neko vreme napisite to u #afk sam kanal. Ako nije napisano u #afk sam kanal smatramo da ignorisete poziv lidera.
1.5 - Na eventu imamo odredjene ljude koji vode taktiku, postovati naredbe odnosno postovati taktiku i odluke, raspravicemo posle eventa.
1.6. - Na eventu i kad se okupimo za event(racuna se 10 minuta pre starta eventa) ne govori nista sta nije vezano za event/ne vristi
1.7 - Ne ostavljati vozila direkt ispred garaze
1.8 - Ko izvadi porodicni auto odgovoran je za njega. ( Znaci kada zavrsite s njim zovite za respawn ili ga vratite u garazu isto tako duzni ste sipati goriva za ostale clanove. Vidimo ko je zadnji izvukao auto po logovima ).
1.9 - Kada udjete u nasu grupu duzni ste da promenite vase discord ime u IN GAME ime
2.0 - Zabranjeno je bilo koji vid vrijedjanja,psovanja,svadjanja.

Rankovi Familije:
1. Suspend
2. Thief
3. Member
4. Loyal Member
5. Young-Barbaros
6. Barbaros
7. True Barbaros
8. OG-Barbaros
9. Co-Leader
10. Leader

Cilj nase familije :
Ciljevi nase porodice jesu da se pre svega dobro zabavimo i steknemo nova prijateljstva.
Takodje nasi ciljevi jesu da budemo sto aktivni na eventima
Da uzmemo sto vise biznisa.
Da imamo najbolju kucu u gradu i preko 100 clanova .
Da budemo u top 10 familija na rang listi

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Aplikacija odbijena.​
  • Objasnjenje rankova nije napisano.​
  • Mozete se prijaviti ponovo za 7 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom