Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2717
Players nickname
Ensar Sahovic
Suspect ID
25216
Date of violation
Nov 22, 2022
Time of violation
11:49
Proofs
https://youtu.be/GPKK86qri8c

zunic

Player
Player
au sta ti reportas pa nije ti prosla animacija i nisi se nahilao

bigguccisosa

Player
Player
Ko da pola server nije pao na pc check?
Ja te stvarno ne razumem, oces da mu namerno nabijes ban ili?

arhusarjami

💦
Player
sosa rispekt za tebe ali znas i ti verovatno da on cituje pao je pc check sta vise reci
HAHAHAHAHAHAHAHAA smeshan si druze citujem a fazon pao pc check za nedozvoljeni redux ako ocesh dodji discord pokazem ti pov da ne cekash da mi potraze tu

bigguccisosa

Player
Player
sosa rispekt za tebe ali znas i ti verovatno da on cituje pao je pc check sta vise reci
rispekt i za vas ali iskreno kako sto je reko igi, ako imam pottrba da vas zatrazim na disc a ne da nabijamo banove bez veze. I sam znas da je pola server pao na taj pc check

ToniZero

Macedonian Player
Player
Imagine neko da reporta sve za cheat imagine sta se pravis ti pametan druze ne razumem oces da pobanas sve i sta ako banjues jesi srecan? Pa si kad si mala kidara sto nema zivot zivot mu je igrica jebiga sta da se radi takvi ljudi ko tebe neznam sta ce da rade u zivotu sam zivot mu je smotren na gta malo se popravi mali kidu molim te jel ce te svi mrzeti na serveru ako tako reportas bez pricinu

I BTW IGRAS NA SERVER JEDNO 8 SATI DNEVNO OD POCETKA SERVERA I NE ZNAS KAD SE HEALAS SA MESOM DOK NE ZAVRSI ANIMACIJA TI NISI DOHILOVAN al jebiga sta je tu je lik nema zivot i ne zna to i reportaj za doxing mene boli kurac iskreno Budi mi pozdravljen i idi pusi kurac
I nemoj da fanboyas toko Koleta molim te​

ammirshotta

Player
Player
Imagine neko da reporta sve za cheat imagine sta se pravis ti pametan druze ne razumem oces da pobanas sve i sta ako banjues jesi srecan? Pa si kad si mala kidara sto nema zivot zivot mu je igrica jebiga sta da se radi takvi ljudi ko tebe neznam sta ce da rade u zivotu sam zivot mu je smotren na gta malo se popravi mali kidu molim te jel ce te svi mrzeti na serveru ako tako reportas bez pricinu

I BTW IGRAS NA SERVER JEDNO 8 SATI DNEVNO OD POCETKA SERVERA I NE ZNAS KAD SE HEALAS SA MESOM DOK NE ZAVRSI ANIMACIJA TI NISI DOHILOVAN al jebiga sta je tu je lik nema zivot i ne zna to i reportaj za doxing mene boli kurac iskreno Budi mi pozdravljen i idi pusi kurac
I nemoj da fanboyas toko Koleta molim te​
"imagine" da si toliko bistar

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Zahtevam POV od igraca ID 25216. Rok za dostavljanje POVa je 12h, tj do 14:00

Status
Not open for further replies.
Top Bottom