Ubija me dok je u ragdoll-u a ja sam full health jos da napomenem ovaj igrac je banovan na main-u ID 16688 za GP 4.1 (pao PC check) Approved - CHEAT I 16688.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne bih reportao da znam da ne citujeau sta ti reportas pa nije ti prosla animacija i nisi se nahilao
sosa rispekt za tebe ali znas i ti verovatno da on cituje pao je pc check sta vise reciKo da pola server nije pao na pc check?
Ja te stvarno ne razumem, oces da mu namerno nabijes ban ili?
HAHAHAHAHAHAHAHAA smeshan si druze citujem a fazon pao pc check za nedozvoljeni redux ako ocesh dodji discord pokazem ti pov da ne cekash da mi potraze tusosa rispekt za tebe ali znas i ti verovatno da on cituje pao je pc check sta vise reci
rispekt i za vas ali iskreno kako sto je reko igi, ako imam pottrba da vas zatrazim na disc a ne da nabijamo banove bez veze. I sam znas da je pola server pao na taj pc checksosa rispekt za tebe ali znas i ti verovatno da on cituje pao je pc check sta vise reci
bate ti sto trebas kupis ruke nije ti niko kriv takodje preporucujem mesatu matijevic mada i da ih kupis ne znas da ih koristis tkd dzabane bih reportao da znam da ne cituje
a ti si?bate ti sto trebas kupis ruke nije ti niko kriv takodje preporucujem mesatu matijevic mada i da ih kupis ne znas da ih koristis tkd dzaba
"imagine" da si toliko bistarImagine neko da reporta sve za cheat imagine sta se pravis ti pametan druze ne razumem oces da pobanas sve i sta ako banjues jesi srecan? Pa si kad si mala kidara sto nema zivot zivot mu je igrica jebiga sta da se radi takvi ljudi ko tebe neznam sta ce da rade u zivotu sam zivot mu je smotren na gta malo se popravi mali kidu molim te jel ce te svi mrzeti na serveru ako tako reportas bez pricinu
I BTW IGRAS NA SERVER JEDNO 8 SATI DNEVNO OD POCETKA SERVERA I NE ZNAS KAD SE HEALAS SA MESOM DOK NE ZAVRSI ANIMACIJA TI NISI DOHILOVAN al jebiga sta je tu je lik nema zivot i ne zna to i reportaj za doxing mene boli kurac iskreno Budi mi pozdravljen i idi pusi kurac
I nemoj da fanboyas toko Koleta molim te
NIJE TVOJ POV!?!!!!!! Report
evo od mene jedan pov nacice se
HAHAHAHAHAHA sad cu da posaljemNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 25216. Rok za dostavljanje POVa je 12h, tj do 14:00