Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Joined
Nov 22, 2021
Messages
250
Roditelji:
-Otac: Enver Omerovic [killed by PD]
-Majka: Tamron Polumental [assassinated by Albanian mafia]
Visina i tezina: 185cm / 98kg
Vrsta tela: Srednje gradje, srednje fizicke spremnosti
Boja ociju: Crna
Boja kose: / Crna
Tetovaze: Nema
Državljanstvo: Bosna i Hercegovina [Ilidza] / USA
Osobine: Pravedan, Nepotkupljiv

Hobiji: Lov u sumama Paleta, hvatanje losih policajaca

Sakalov otac dosao je iz Bosne sa Ilidze, vatreni navijac Hordi Zla, Bordo Bjelih. Moto "Daj mi majko sibicu i kantu benzina" pratio ga je kroz zivot u Americi. Bavio se kradjom najskupljih automobila, ucenama, otmicama i svega loseg sto Kalifornija moze jednom balkancu priustiti sedamdesetih godina proslog veka.

Sakalova majka bila je policajac (afroamerican) LAPD. Radila je na tajnom zadatku raskrinkavanja ove grupe i to undercover. Prelepa ali i opaka crnkinja morala se infiltrirati sporo u ovoj kriminalnoj grupi. Nisu verovali strancima jer su uglavnom bili balkanci. Morala je proci brzi automehanicarski kurs jer je plan bio da se zaposli u garazi ovih zloglasnih balkanaca. Kako je vreme prolazilo, sprijateljila se sa Enverom (Sakalovim ocem) verovatno i previse. Ostala je u drugom stanju. LAPD je uvideo da je ovde Stokholmski sindrom uzeo maha.. zato su odlucili da odrade raciju sa to malo povrsno dokaza koje imaju. Nazalost LAPD nije imala predstavu kakvi su to balkanski momci.. doslo je do takve pucnjave gde je pobiven dobar deo ove bande. U toj akciji gine i Sakalov otac Enver.

Tamron dobija status zasticenog svedoka i preseljuje se u Texas, Austin po programu zastite svedoka. Gde ce se Sakal i roditi. Nazalost po nju, ova balkanska grupa imala je crnogorce i albance gde je krvna osveta jedini odgovor za ubistvo clana porodice. Drugi odgovor ne postoji. Tako da je ni visa sila nije mogla sakriti od korumpiranih policajaca koji su za nekoliko miliona prodali lokaciju gde se nalazi.

Noc 25 jula 1980. Austin Texas. Tamron bezbrizno spava, pored nje kolevka sa bebom od tek godinu dana. Dimitri polako stavlja prigusivac. Ulazi u njenu kucu tako necujno da se nista nije moglo cuti. Prilazi Tamron i puca joj jednim hicem u celo. Beba se trznula i pocela da place. Krece jednim zamahom ruke prema bebi i puca u nju.

Sledece jutro, lekari se bore za zivot Sakala. Metak je pogodio rame i gotovo odvalio citavu ruku sa njega. Ovo je bilo na svim vestima i u Texasu necuveno u to vreme.

Predsednik Sjedinjenih Americkih Drzava hitno naredjuje da se formira nova tajna FIB grupa koja ce biti sastavljena od najpostenijih FIB Agenata, kao i ukljucenje tajnog americkog DHARMA programa radi spasavanja ruke bebe. Ti programi bili su 50 godina ispred svog vremena kao i sve ostalo cime se ova organizacija bavila. Doktori obnavljaju strukturu kosti nepoznatim legurama a bebu preuzima na cuvanje direktor ove posebne jedinice.

Sta je to ljubav majke i oca, Sakal nije nikada otkrio. To je nepoznanica za njega. Jedino sto je znao su čike u plavom. I sa takvim zivotom, zivot je bio obuka. Obuka za ono sto je postao. Agent FIB-a. Drugi su se igrali sa igrackama a Sakal se igrao sa lisicama.

Vreme je prolazilo. Penzionisani agent koji se brinuo o Sakalu osecao je da mu se blizi kraj. Morao mu je reci. Nije mogao da napusti ovaj surovi svet a da mu ne otkrije tajnu. "Tvoj otac je bio kriminalac. Majka ti je stradala zbog korumpiranih policajaca"

Sakal je izgubio oba roditelja zbog losih policajaca.

Sada je jedan od najboljih agenata, spreman je svake sekunde dati zivot za svakog dobrog kolegu. I unistiti zivot loseg kolege.

Sakal je spasao ministra bezbednosti od atentata i sigurne smrti. Posto je ministar iz bogate familije, poklonio mu je najskuplji auto u gradu.

Sakala kolege vole.. Osim onih korumpiranih.. oni ga se boje. Oni misle da su pametniji od njega. To im je slabost.

------------------------------------------------------------
Negativne osobine

- Sakal se plasi voznje helijem. Moguce da ako je let predug, padne u nesvest i ispadne. Strah 90%. Kolege to znaju. Strah je samo 10% ako helijem upravlja Sandokan Gasic.
- Sakal se ne moze voziti u gepeku. To je nemoguce jer ima napad od zatvorenog i skucenog prostora.
- Desava se da Sakal bespotrebno oseti prisustvo "Bogova" - vadi teaser i pokusava da probije plazmu pred ocima. (moguce i pozitivno)
- Plasi se prvo za zivot svih svojih kolega a onda za svoj, ako vidi da su na auto putu u daljini blokirali put, ne ide da glumi supermena vec pokusava da promeni rutu mnogo pre nego ga spaze.
- Posto je u godinama, teaserom pogadja iz 8 puta. Ali sve kolege to znaju, i ne racunaju na njega da ce uhvatiti nekog tako.
- Ima 70% strah kad ga kolege voze. Jer ne znaju.
- Osvetoljubiv ako policajac koji se ogresio ne pokaze pokajanje.
- Ne voli puno vani da bude. Oseca se sigurnije dok je u zgradama drzavnih institucija.
- Ne voli da slusa price o automobilima. O markama automobila, koliko kostaju, gde se prodaju, gde su jeftinije tablice (sumnja da je to ilegalno) - moguce da dobije i panicni napad ako neko konstantno spominje automobile (ovo je zbog toga sto je Sakalova sudbina takva kakva jeste vezana sa automehanicarskom radnjom ) Kolege ovo znaju i pokusavaju da ne pricaju o automobilima pred njim. Zato i ima najskuplji u gradu.. da mu niko i ne ponudi auto na prodaju.
- Ne voli da mu iko povisi ton. Jer to je bezobrazno. To je nekulturno. Moze svasta nepredvidjeno biti.
- Ako cuje da je kolega policajac otet - moze dobiti panicni napad. Vecinom u sebi. Njemu je to nedopustivo da su policajci novcanice.
- Nemoguce je kupiti, podmititi ili na bilo koji nacin naterati Sakala da bude korumpiran. Ovo je negativno jer je ceo grad truo u korupciji i kriminalu. Ko se odvaja on uvek potone ili bude ubiven.
- Ima 0% osecanja ako neko drzi taster "N" i place. To je nemoguce izvesti tako da Sakal nema osecanja.
- Ne daje intervjue za Life Invader. Plasi se krvne osvete i da neko ne sazna za njegovu pricu.
- Ne voli da gleda kako se kolege iz bilo koje sluzbe "teazuju" - 70% sansa za panicni napad.
- Plasi se bolnicara. Strah 99%. Jednom mu je bolnicar pruzio pomoc. Ponudio mu prevoz i odveo ga iza crkve. Bolnicar izleteo iz auta i otrcao u villi pored crkve dok su iz nje izlazili naoruzani krimosi. Sakal je jedva spasao glavu. Od tada ima fear od bolnicara i oni to znaju.
- Zbog burne proslosti svojih roditelja a i tajne sluzbe u kojoj radi. Sakal uvek nosi masku. Retko kad je skida i to samo ako oseti da je oko njega previse prijatelja.
- Koristi samo teretanu u zatvoru. Jer tamo dok dize tegove upozna dosta dobre raje koje mu daju informacije i pozive u njihove organizacije.
- Ne voli kad mu traze novac. Nije ni on nikada nikom trazio. Tu moze dobiti panicni napad i do 90%
- Oseca se 100% sigurno kad su jos najmanje trojica agenata sa njim. Kad ih ima manje, pocinje da se gubi.
- Sakal ne radi sklekove

Pozitivne osobine

- Zbog prosteticke ruke. Sakal je jedini pripadnik organa reda u Los Santosu koji jednom rukom moze izleciti, vezati i vuci osobu.
- Ne konzumira droge niti bilo kakva opojna sredstva. To je nemoguce.
- Odlicno puca iz snajpera. Zato ga mora uvek nositi sa sobom.
- Uvek pokusava smiriti obe strane ako je izvodljivo.
- Spreman zivot dati za predsednika i ministre ako su na liniji vatre.
- Voli i daje veliki respect vatrogascima. Svuda trazi povecanje plate za njih kada su u pitanju sluzbene i privatne zgrade.
- Ne igra nista u kazinu. Skoro nikad.
- Dobija panicni napad 100% kada neko pominje sledece reci "Pricam ti ovo OC" i "Dodji na bubicu" - Sakal ne zna za ove reci i kolege polako shvataju ovo. (Sakal je Otac Roleplaya)
- Uvek ima gopro ukljucen sa sobom ali samo prema bahatim i bezobraznim gradjanima podnosi prijavu. Misli da svako ima pravo i na drugu sansu ali ne i na trecu.
- Sakal moze biti pritvoren od strane organa reda u zatvoru kako bi skupljao informacije od zatvorenih i zaposljenih u zatvoru. To radi undercover.
- Uvek ima dva pancira. Jedan na sebi a jedan u torbi.
- U stanju je da svakog izbaci iz takta ako zatreba pa cak i po koju suzu u svim ovim godinama vrsenja sluzbe.
- Sakal moze posedovati svaku vrstu oruzja kod sebe, u svom automobilu ili stanu. Jer mu sluzba dozvoljava da radi undercover.
- Sakal moze voziti drzavni ili svoj auto bio na duznosti ili ne.
- Sakal je imao vojnu obuku sa Generalom Hrvojem, upotreba svih oruzja. Takticku FIB obuku sa Pop-om. I kao bivsi predsednikov licni telohranitelj nema straha da se uputi u obracun 2vs1. Sakal je zivotinja.
- Sakal ima mogucnost, s obzirom da se previse druzio sa bolnicarima (dok ga nisu zeznuli), ima pravo da pruzi prvu pomoc tokom pucnjave u slucaju da ima zaklon da bi istu pruzio. To radi spricem.
- Sakal ima mogucnost da ima stalan sakriven body-cam na sebi koji je uvek upaljen.

Milos Benzinac disliked post
 
Last edited:

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Joined
Oct 5, 2021
Messages
113
- Sakal se ne moze voziti u gepeku. To je nemoguce jer ima napad od zatvorenog i skucenog prostora.
- Ne voli puno vani da bude. Oseca se sigurnije dok je u zatvorenom prostoru.

p.s. +respect za bio.
 

Pop Garcia

Player
Player
Joined
Oct 19, 2021
Messages
120
Roditelji:
-Otac: Enver Omerovic [killed by PD]
-Majka: Tamron Polumental [assassinated by Albanian mafia]
Visina i tezina: 185cm / 98kg
Vrsta tela: Srednje gradje, srednje fizicke spremnosti
Boja ociju: Crna
Boja kose: / Crna
Tetovaze: Nema
Državljanstvo: Bosna i Hercegovina [Ilidza] / USA
Osobine: Pravedan, Nepotkupljiv

Hobiji: Lov u sumama Paleta, hvatanje losih policajaca

Sakalov otac dosao je iz Bosne sa Ilidze, vatreni navijac Hordi Zla, Bordo Bjelih. Moto "Daj mi majko sibicu i kantu benzina" pratio ga je kroz zivot u Americi. Bavio se kradjom najskupljih automobila, ucenama, otmicama i svega loseg sto Kalifornija moze jednom balkancu priustiti sedamdesetih godina proslog veka.

Sakalova majka bila je policajac (afroamerican) LAPD. Radila je na tajnom zadatku raskrinkavanja ove grupe i to undercover. Prelepa ali i opaka crnkinja morala se infiltrirati sporo u ovoj kriminalnoj grupi. Nisu verovali strancima jer su uglavnom bili balkanci. Morala je proci brzi automehanicarski kurs jer je plan bio da se zaposli u garazi ovih zloglasnih balkanaca. Kako je vreme prolazilo, sprijateljila se sa Enverom (Sakalovim ocem) verovatno i previse. Ostala je u drugom stanju. LAPD je uvideo da je ovde Stokholmski sindrom uzeo maha.. zato su odlucili da odrade raciju sa to malo povrsno dokaza koje imaju. Nazalost LAPD nije imala predstavu kakvi su to balkanski momci.. doslo je do takve pucnjave gde je pobiven dobar deo ove bande. U toj akciji gine i Sakalov otac Enver.

Tamron dobija status zasticenog svedoka i preseljuje se u Texas, Austin po programu zastite svedoka. Gde ce se Sakal i roditi. Nazalost po nju, ova balkanska grupa imala je crnogorce i albance gde je krvna osveta jedini odgovor za ubistvo clana porodice. Drugi odgovor ne postoji. Tako da je ni visa sila nije mogla sakriti od korumpiranih policajaca koji su za nekoliko miliona prodali lokaciju gde se nalazi.

Noc 25 jula 1980. Austin Texas. Tamron bezbrizno spava, pored nje kolevka sa bebom od tek godinu dana. Dimitri polako stavlja prigusivac. Ulazi u njenu kucu tako necujno da se nista nije moglo cuti. Prilazi Tamron i puca joj jednim hicem u celo. Beba se trznula i pocela da place. Krece jednim zamahom ruke prema bebi i puca u nju.

Sledece jutro, lekari se bore za zivot Sakala. Metak je pogodio rame i gotovo odvalio citavu ruku sa njega. Ovo je bilo na svim vestima i u Texasu necuveno u to vreme.

Predsednik Sjedinjenih Americkih Drzava hitno naredjuje da se formira nova tajna FIB grupa koja ce biti sastavljena od najpostenijih FIB Agenata, kao i ukljucenje tajnog americkog DHARMA programa radi spasavanja ruke bebe. Ti programi bili su 50 godina ispred svog vremena kao i sve ostalo cime se ova organizacija bavila. Doktori obnavljaju strukturu kosti nepoznatim legurama a bebu preuzima na cuvanje direktor ove posebne jedinice.

Sta je to ljubav majke i oca, Sakal nije nikada otkrio. To je nepoznanica za njega. Jedino sto je znao su čike u plavom. I sa takvim zivotom, zivot je bio obuka. Obuka za ono sto je postao. Agent FIB-a. Drugi su se igrali sa igrackama a Sakal se igrao sa lisicama.

Vreme je prolazilo. Penzionisani agent koji se brinuo o Sakalu osecao je da mu se blizi kraj. Morao mu je reci. Nije mogao da napusti ovaj surovi svet a da mu ne otkrije tajnu. "Tvoj otac je bio kriminalac. Majka ti je stradala zbog korumpiranih policajaca"

Sakal je izgubio oba roditelja zbog losih policajaca.

Sada je jedan od najboljih agenata, spreman je svake sekunde dati zivot za svakog dobrog kolegu. I unistiti zivot loseg kolege.

Sakal je spasao ministra bezbednosti od atentata i sigurne smrti. Posto je ministar iz bogate familije, poklonio mu je najskuplji auto u gradu.

Sakala kolege vole.. Osim onih korumpiranih.. oni ga se boje. Oni misle da su pametniji od njega. To im je slabost.

------------------------------------------------------------
Negativne osobine

- Sakal se plasi voznje helijem. Moguce da ako je let predug, padne u nesvest i ispadne. Strah 90%. Kolege to znaju. Strah je samo 10% ako helijem upravlja Sandokan Gasic.
- Sakal se ne moze voziti u gepeku. To je nemoguce jer ima napad od zatvorenog i skucenog prostora.
- Desava se da Sakal bespotrebno oseti prisustvo "Bogova" - vadi teaser i pokusava da probije plazmu pred ocima. (moguce i pozitivno)
- Plasi se prvo za zivot svih svojih kolega a onda za svoj, ako vidi da su na auto putu u daljini blokirali put, ne ide da glumi supermena vec pokusava da promeni rutu mnogo pre nego ga spaze.
- Posto je u godinama, teaserom pogadja iz 8 puta. Ali sve kolege to znaju, i ne racunaju na njega da ce uhvatiti nekog tako.
- Ima 70% strah kad ga kolege voze. Jer ne znaju.
- Osvetoljubiv ako policajac koji se ogresio ne pokaze pokajanje.
- Ne voli puno vani da bude. Oseca se sigurnije dok je u zgradama drzavnih institucija.
- Ne voli da slusa price o automobilima. O markama automobila, koliko kostaju, gde se prodaju, gde su jeftinije tablice (sumnja da je to ilegalno) - moguce da dobije i panicni napad ako neko konstantno spominje automobile (ovo je zbog toga sto je Sakalova sudbina takva kakva jeste vezana sa automehanicarskom radnjom ) Kolege ovo znaju i pokusavaju da ne pricaju o automobilima pred njim. Zato i ima najskuplji u gradu.. da mu niko i ne ponudi auto na prodaju.
- Ne voli da mu iko povisi ton. Jer to je bezobrazno. To je nekulturno. Moze svasta nepredvidjeno biti.
- Ako cuje da je kolega policajac otet - moze dobiti panicni napad. Vecinom u sebi. Njemu je to nedopustivo da su policajci novcanice.
- Nemoguce je kupiti, podmititi ili na bilo koji nacin naterati Sakala da bude korumpiran. Ovo je negativno jer je ceo grad truo u korupciji i kriminalu. Ko se odvaja on uvek potone ili bude ubiven.
- Ima 0% osecanja ako neko drzi taster "N" i place. To je nemoguce izvesti tako da Sakal nema osecanja.
- Ne daje intervjue za Life Invader. Plasi se krvne osvete i da neko ne sazna za njegovu pricu.
- Ne voli da gleda kako se kolege iz bilo koje sluzbe "teazuju" - 70% sansa za panicni napad.
- Plasi se bolnicara. Strah 99%. Jednom mu je bolnicar pruzio pomoc. Ponudio mu prevoz i odveo ga iza crkve. Bolnicar izleteo iz auta i otrcao u villi pored crkve dok su iz nje izlazili naoruzani krimosi. Sakal je jedva spasao glavu. Od tada ima fear od bolnicara i oni to znaju.
- Zbog burne proslosti svojih roditelja a i tajne sluzbe u kojoj radi. Sakal uvek nosi masku. Retko kad je skida i to samo ako oseti da je oko njega previse prijatelja.
- Koristi samo teretanu u zatvoru. Jer tamo dok dize tegove upozna dosta dobre raje koje mu daju informacije i pozive u njihove organizacije.
- Ne voli kad mu traze novac. Nije ni on nikada nikom trazio. Tu moze dobiti panicni napad i do 90%
- Oseca se 100% sigurno kad su jos najmanje trojica agenata sa njim. Kad ih ima manje, pocinje da se gubi.
- Sakal ne radi sklekove

Pozitivne osobine

- Zbog prosteticke ruke. Sakal je jedini pripadnik organa reda u Los Santosu koji jednom rukom moze izleciti, vezati i vuci osobu.
- Ne konzumira droge niti bilo kakva opojna sredstva. To je nemoguce.
- Odlicno puca iz snajpera. Zato ga mora uvek nositi sa sobom.
- Uvek pokusava smiriti obe strane ako je izvodljivo.
- Spreman zivot dati za predsednika i ministre ako su na liniji vatre.
- Voli i daje veliki respect vatrogascima. Svuda trazi povecanje plate za njih kada su u pitanju sluzbene i privatne zgrade.
- Ne igra nista u kazinu. Skoro nikad.
- Dobija panicni napad 100% kada neko pominje sledece reci "Pricam ti ovo OC" i "Dodji na bubicu" - Sakal ne zna za ove reci i kolege polako shvataju ovo. (Sakal je Otac Roleplaya)
- Uvek ima gopro ukljucen sa sobom ali samo prema bahatim i bezobraznim gradjanima podnosi prijavu. Misli da svako ima pravo i na drugu sansu ali ne i na trecu.
- Sakal moze biti pritvoren od strane organa reda u zatvoru kako bi skupljao informacije od zatvorenih i zaposljenih u zatvoru. To radi undercover.
- Uvek ima dva pancira. Jedan na sebi a jedan u torbi.
- U stanju je da svakog izbaci iz takta ako zatreba pa cak i po koju suzu u svim ovim godinama vrsenja sluzbe.
- Sakal moze posedovati svaku vrstu oruzja kod sebe, u svom automobilu ili stanu. Jer mu sluzba dozvoljava da radi undercover.
- Sakal moze voziti drzavni ili svoj auto bio na duznosti ili ne.
- Sakal je imao vojnu obuku sa Generalom Hrvojem, upotreba svih oruzja. Takticku FIB obuku sa Pop-om. I kao bivsi predsednikov licni telohranitelj nema straha da se uputi u obracun 3vs1. Sakal je zivotinja.
- Sakal ima mogucnost, s obzirom da se previse druzio sa bolnicarima (dok ga nisu zeznuli), ima pravo da pruzi prvu pomoc tokom pucnjave u slucaju da ima zaklon da bi istu pruzio. To radi spricem.
- Sakal ima mogucnost da ima stalan sakriven body-cam na sebi koji je uvek upaljen.

Milos Benzinac disliked post
+ Odobravam
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom