Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija I Andrej Wbear I 12855

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
Ime: Andrej
Pol: Muski
Starost: 23 godine
Nacionalnost: Kanadsko
Mesto rođenja:Ottawa (Glavni grad Kanade )
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Desna ruka , leva i desna noga , ledja i prsa
Prednosti: Jak , atletski gradjen , snalazljiv
Slabost: kontrola besa

Zovem se Andrej Wbear i rodjen sam u glavnom gradu Kanade Ottawa i tamo sam proveo veci deo zivota ( do svoje 18 godine) moj otac je bio vojnik , a majka medicinska sestra. Sa svojih 16 godina sam otisao da sluzim dobrovoljni vojni rok , gde sam naucio da rukujem sa bilo kojim tipom oruzjasto sto sa revolvero , havy shotganom i ostalim.Andrej je na tom dobrovoljnom roku upoznao jednog potpukovnika koji je u to vreme jedini ima Havy sniper i pokaziovao ga je i hvalio se njime , cak je i dopustao da se puca iz njega.Samim tim Andrej se upoznao sa skoro svakim mogucim oruzjem i naucio da puca , ne zaviseci od toga da li ima seriski broj ili nema. Ajdrej je kao mali igrao kosarku samim tim je njegova saka veca i moze da drzi revolver u ruci dok dize neku ranjenu osobu.Kada se zavrsio vojni rok Andrej je odlucio da se zaposliti u vojisci , to je lako ostvario poznajuci mnogi broj ljudi kako u kriminalu , tako i u drzavnim organizacijama. Andrej je dug vremenski period sa svojom porodicom ziveo u "geto"naselju , i upoznao mnogo prijatelja. Kao sto su ti prijatelji pomogli Andreju oko mnogo stavri Andrej je postao zavistan od droge.

Andrej moze da se suprotstavi 1 na 2 zbog iskustva stecenog tokom rada u drzavnim organizacijama.
Sa obzirom da je ziveo u Getu stekao je iskustvo sa opakom voznjom, moze voziti offroad bilo kojim vozilom, ali ne brze od 50km/h, zbog obuke u NG-u .
Zbog obuke u N.G.-u moze koristiti Heavy Shotgun i Heavy Sniper.
Andrej je kratak sa zivcima pa ne trazi vise od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio.
Andrej ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Andrej moze da vezuje, vuce, pretrazuje, pljacka, ubacuje u auto i podize sa zemlje lica sa pistoljem ili tejzerom u ruci zbog svoje sake koja je veca od ostalih.
Andrej moze koristiti drogu/marihuanu zbog svoje ovisnosti.
Andrej tokom rada u drzavnim organizacijama moze koristiti bilo koje oruzije dostupno, ilegalno ili legalno.
Andrej moze sam da uhapsi lice i odvede ga do zatvora.
Andrej moze muciti osumnjicene za infromacije.
Andrej moze koristiti serum istine kako bi ispitivao ljude.
Andrej moze ubiti svedoka ili osumljicenog
Andrej moze ocistiti dosije bilo kome.
Andrej moze primiti mito do $100.000.
Andrej moze pustiti osumnjicene na slobodu.
Andrej moze skloniti poternicu nekome.
Andrej moze platiti dousnicima u korist njemu i ogranizaciji da urade bilo sta.
Andrej moze traziti od privedenih lica da mu predaju bilo koje oruzje.
Andrej moze podizati stvari sa poda sa puskom / revolverom u ruci zbog svoje abnormalne sake

Last edited:

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODBIJENA!

Andrej moze podizati stvari sa poda sa puskom /

Samim ovim kršite pravilo PG,odbijeno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom