Ime i prezime: Milan Bucojevic
Roditelji:
-Otac: Milos Bucojevic
-Majka: Zorica bucojevic
-Visina i tezina: 189cm / 95kg
-Vrsta tela: Visoke/krupne gradje, odlicne fizicke spremnosti
-Boja ociju: Smedja
-Boja kose: Zuta
-Tetovaze: Ima
-Drzavljanstvo: Americko
-Poreklo: Srbin
-Osobine: Marljiv, jak, smiren, ali jako lako plane, spretan, poslusan.
-Hobiji: Voznja off road vozila i sportskih, rekreativno i sportsko streljastvo,lov.
Milan je rodjen 19.7.1991 godine u Paleto bay bolnici. Milanovi roditelji Milos i zorica doseli su se iz evrope iz Srbije za boljim poslom i zivotom. Milos je bio pripadnik DB-a (drzavne bezbednosti Srbije) a Zorica je radila u policiskoj upravi kao inspector-ka za narkotike.Od njih sam sve naucio i zavoleo policiski posao.Morali smo da se odselimo zbog pretnji i napada koje su kriminalne organizaciije vrsile nad mojom porodicom. Zato smo se preselili u Paleto bay tu sam od malih nogu posmatrao rad SAHP-a i od tada mi je bio san da postanem deo te organizacije. U toj organizaciji sam poceo da radim sa svojih 19 godina posle zavrsetka skolovanja.Kursom prve pomoci EMS-a naucio sam da ubadam iglu da dajem (serum istine).
Zbog svoje obuke Milan moze sam da hapsi lica
-Milan moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje da mu predaju
-Milan, zbog svog vaspitanja, ne potnosi bilo kakav vid nacionalizma i rasizma. U takvim trenucima burno reaguje.
-Milan moze muciti osobe kako bi saznao potrebne informacije i ubiti u slucaju ne saradjivanja
-Milan slusa samo svoje nadredjene i ne prima naredjenja od drugih organizacija.
-Milan moze da uzme mito do 100k $
-Koliko je strog prema sebi, toliko je Milan strog prema drugima, sa novim Sheriffima, pruza im strogu ali ispravnu obuku.
-Milan moze da ucestvuje u kriminalnim radnjama radi prikupljanja dokaza
-Milanu je porodica uvek na prvom mestu i moze da pusti clana svoje porodice prilikom hapsenja
-Milan moze bilo kome ocistiti dosije
-Milan moze platiti dousnicima u korist njemu, ogranizacije i drzave, da urade bilo sta.
-Milan moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje da mu predaju.
-Milan moze prodavati sva ilegalna oruzja (Osim od organizacije)
-Milan moze sam da ide u geto, na duznosti ili van nje radi prikupljanja potrebnih dokaznog materijala
-Milan moze davati serum istine.
-Milan poseduje kod sebe skrivenu kamericu koja mu je upaljena 24/7h
-Milan, zbog svog treninga, svoje vestine i uz dopustenje svojih nadredjenih, moze van duznosti i tokom duznosti posedovati kod sebe u autu ili kuci licna vatrena oruzija bilo koje vrste.
-Milan nema straha da se suprostavi 2vs1, kao dati zivot za drugove i drzavu.
-Zbog lova, Milan je izuzetno vest sa Off-Road voznjom.
-Milan zbog svojih vestinom i radom sa metalima moze proizvoditi svoja oruzija i municiju.
-Milan zbog izuzetnih manevarskih sposobnosti vozilom i dodatnom obukom, moze svojim manevrisanjem zaustaviti vozilo u pokretu svojim vozilom.
-Milan je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
-Milan moze bilo koga ukloniti sa poternice.
-Milan moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji
-Milan moze unistiti bilo ciju kamericu
-Milan moze osloboditi osumnjicenog
- Milan moze koristiti oruzje ( hevy oruzije)
- Milan moze ici u geto sam radi prikupljanja dokaza o kriminalnim bandama.
- Milan moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
- Milan moze sam hapsiti, i veoma je uspesan u tome.
-Milan je na duznosti i kad nije u uniformi
-Milan moze nositi bilo koju masku dok je na duznosti
-Najbolji svedok je mrtav svedokn
Roditelji:
-Otac: Milos Bucojevic
-Majka: Zorica bucojevic
-Visina i tezina: 189cm / 95kg
-Vrsta tela: Visoke/krupne gradje, odlicne fizicke spremnosti
-Boja ociju: Smedja
-Boja kose: Zuta
-Tetovaze: Ima
-Drzavljanstvo: Americko
-Poreklo: Srbin
-Osobine: Marljiv, jak, smiren, ali jako lako plane, spretan, poslusan.
-Hobiji: Voznja off road vozila i sportskih, rekreativno i sportsko streljastvo,lov.
Milan je rodjen 19.7.1991 godine u Paleto bay bolnici. Milanovi roditelji Milos i zorica doseli su se iz evrope iz Srbije za boljim poslom i zivotom. Milos je bio pripadnik DB-a (drzavne bezbednosti Srbije) a Zorica je radila u policiskoj upravi kao inspector-ka za narkotike.Od njih sam sve naucio i zavoleo policiski posao.Morali smo da se odselimo zbog pretnji i napada koje su kriminalne organizaciije vrsile nad mojom porodicom. Zato smo se preselili u Paleto bay tu sam od malih nogu posmatrao rad SAHP-a i od tada mi je bio san da postanem deo te organizacije. U toj organizaciji sam poceo da radim sa svojih 19 godina posle zavrsetka skolovanja.Kursom prve pomoci EMS-a naucio sam da ubadam iglu da dajem (serum istine).
Zbog svoje obuke Milan moze sam da hapsi lica
-Milan moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje da mu predaju
-Milan, zbog svog vaspitanja, ne potnosi bilo kakav vid nacionalizma i rasizma. U takvim trenucima burno reaguje.
-Milan moze muciti osobe kako bi saznao potrebne informacije i ubiti u slucaju ne saradjivanja
-Milan slusa samo svoje nadredjene i ne prima naredjenja od drugih organizacija.
-Milan moze da uzme mito do 100k $
-Koliko je strog prema sebi, toliko je Milan strog prema drugima, sa novim Sheriffima, pruza im strogu ali ispravnu obuku.
-Milan moze da ucestvuje u kriminalnim radnjama radi prikupljanja dokaza
-Milanu je porodica uvek na prvom mestu i moze da pusti clana svoje porodice prilikom hapsenja
-Milan moze bilo kome ocistiti dosije
-Milan moze platiti dousnicima u korist njemu, ogranizacije i drzave, da urade bilo sta.
-Milan moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje da mu predaju.
-Milan moze prodavati sva ilegalna oruzja (Osim od organizacije)
-Milan moze sam da ide u geto, na duznosti ili van nje radi prikupljanja potrebnih dokaznog materijala
-Milan moze davati serum istine.
-Milan poseduje kod sebe skrivenu kamericu koja mu je upaljena 24/7h
-Milan, zbog svog treninga, svoje vestine i uz dopustenje svojih nadredjenih, moze van duznosti i tokom duznosti posedovati kod sebe u autu ili kuci licna vatrena oruzija bilo koje vrste.
-Milan nema straha da se suprostavi 2vs1, kao dati zivot za drugove i drzavu.
-Zbog lova, Milan je izuzetno vest sa Off-Road voznjom.
-Milan zbog svojih vestinom i radom sa metalima moze proizvoditi svoja oruzija i municiju.
-Milan zbog izuzetnih manevarskih sposobnosti vozilom i dodatnom obukom, moze svojim manevrisanjem zaustaviti vozilo u pokretu svojim vozilom.
-Milan je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
-Milan moze bilo koga ukloniti sa poternice.
-Milan moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji
-Milan moze unistiti bilo ciju kamericu
-Milan moze osloboditi osumnjicenog
- Milan moze koristiti oruzje ( hevy oruzije)
- Milan moze ici u geto sam radi prikupljanja dokaza o kriminalnim bandama.
- Milan moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
- Milan moze sam hapsiti, i veoma je uspesan u tome.
-Milan je na duznosti i kad nije u uniformi
-Milan moze nositi bilo koju masku dok je na duznosti
-Najbolji svedok je mrtav svedokn