Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected PD 1.2 I ID 4738 I G.P 6.15 I ID 8888

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29768
Players nickname
Aleksandarr knezzevicc
Suspect ID
4738
Date of violation
Nov 23, 2022
Time of violation
23:59
Proofs
https://youtu.be/HNVcC8DlJSg

Darko Hazze

Player
Player
Ljubi te brat ali nemoj da gazis te ljude odsad SELF REPORT sam sebe ti VDM-as i ocekujes da te pomiluju ljudi drze ti oruzje i ti nastavljas da stojis i nemas FEAR

Knele2

Player
Player
To je event juce ja kad sam ubio coveka lukas mi dao PD 1.2 a jos sam mu izbrojo i sve a sad kad ja postavim onda sam ja pogresio

Dino Civan

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtjevam POV od početka situacije.
Imate rok od 12 sati.

Darko Hazze

Player
Player
To je event juce ja kad sam ubio coveka lukas mi dao PD 1.2 a jos sam mu izbrojo i sve a sad kad ja postavim onda sam ja pogresio
Pa pogresio si jer su ti momci brojali i ti si se vratio i plus rekao TI IZ GOLDA PUSI KURAC

Sapard

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zahtjevam POV od početka situacije.
Imate rok od 12 sati.
sta ce ti pov od pocetka situacije, kad je vec postavio pocetak situacije i takodje je pov duzi od 1min...

Last edited:

Stevenツ

Player
Player
Haha brat sve ih porazio i jos oce da uzme blago dok je u auto hahahha brat moi omasio si ti malo

Mugos

Player
Player
Ee ovako ja juce kad sam pucao u 23:58 dobio sam demorgan za PD 1,2 a sad mislim da bi i id 4738 trebao da dobije
Znaci ovako, ti nisi ucesnik eventa "Podmornica",a ovaj parasut uopste nije vezan za podmornicu,lepo ti je brojao 5 sekundi,a ti sto VDM namerno i prevociras,ID 8888 te je imao pravo ubiti posto su ti brojali 5 sekundi.Ne vidim poenu ove zalbe.

Dino Civan

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • Niste dostavili POV od cijele situacije u datom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom