Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Suspect ID
13955
Date of violation
Nov 23, 2022
Time of violation
20:03
Proofs
https://youtu.be/_-KwCbiWXa4

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Kao sto se moze vidati u prilozenom doticna osoba je pozajmila 1m od mene i rekla kako ce mi sutar dan odnosno 24-11-2022 ujutru ili u popodnevnim casovima vratititi pozajmljeni iznos. Zbog predjasnjeg druzenja i prijateljstva sa doticnim dao sam mu rok 24h kako bi mi taj novac vratio danas je 25-11-2022 doticna osoba mi no vac nije vratila stoga zelim da se ova vrsta prevare kazni kako bi i drugi koji rade slicne stvari uvideli da se takva vrsta prevare ne ispalti. Ako dotican osoba ima dokaz o ispalti duga slobodno neka prilozi u Komentaru. Hvala na razumevanju.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Dal i u RL kad nekom posudis novce i on ti "kao" ne vrati noovce tuzis ga na sud ili nesto, ne razumem
normlano da ides na sud a dokaz da si ti novac posudioi je ovaj snimak a u pravom zivotu je priznanica koju podpises recimo da si na ovom pov-u podpisao priznanicu da si novac primijo a de je tvoja priznanica da si novac vratio stoga budi miran i cekaj kaznu koju zasluzujes

Hugo Perla

Player
Player
ocemu ti pricas brate moj? dal ti sebe cujes sta pricas? pozudis u RL 100e i moras ugovor napraviti za to ili "priznanicu" ne kontam ja tebe uopste

Status
Not open for further replies.
Top Bottom