Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20122
Players nickname
Ancceloti_Ganavrno
Administrators nickname
Marin solo
Date
Nov 25, 2022
Time
19:57
Proofs
https://youtu.be/9LLpSmoWqrE

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Pov nije citav on me je kreno pucat i ja sam mu vratio iskreno ako sam ja kaznjen za G.P 6.15 trebo bi i on jer me je on kreno pucat prvi.vidi se da drzi pusku na meni i da puca i ja ga ubijan jer ne zelim da mi ne puca pancir jos on radi fear broji 5 sec na mene s panccirom i boljom puskom...ja sam mu brojo 5 sec on se nije htijeo pomaknut i ja sam ga ustrijelio+ je prvi metak opalio...i ja sam ga ubio

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
onaj lik sto je reko sa kratkom jesi ga ti ubio me je odma kreno pucat nije 5 sec a to je isjeko jer bi ovaj dobio za rdm

Nikita Habibi

Player
Player
Pov nije citav on me je kreno pucat i ja sam mu vratio iskreno ako sam ja kaznjen za G.P 6.15 trebo bi i on jer me je on kreno pucat prvi.vidi se da drzi pusku na meni i da puca i ja ga ubijan jer ne zelim da mi ne puca pancir jos on radi fear broji 5 sec na mene s panccirom i boljom puskom...ja sam mu brojo 5 sec on se nije htijeo pomaknut i ja sam ga ustrijelio+ je prvi metak opalio...i ja sam ga ubio
Prvo i prvo kao sto se moze i videti i cuti decko nije opalio metak na tebe i za "bolju pusku" koju si imao nije ni bila u tvojim rukama.Ja kolko znam ti u toj situaciji radis fear rp jer vadis oruzije iako imas uperenu pusku na glavu.

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Prvo i prvo kao sto se moze i vidjeti i cuti decko nije opalio metak na tebe i za "bolju pusku" koju si imao nije ni bila u tvojim rukama.Ja koliko znam ti u toj situaciji radis fear rp jer vadis oruzije iako imas uperenu pusku na glavu.
jjesi ti nekad cuo za f12 sirinu kruga ovaj nije mogo cut jer je bio daleko u svojim ocima sam imo dignutu pusku na tebe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom