Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20339
Players nickname
Miha Nevolja
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Nov 26, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/254487/

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
Postovani,

Naime pisem ovu zalbu odnosno molbu da dobijem unwarn jer:

Prije 6 dana dobio sam warn za G.P 6.15 sto znaci da bi mi warn trebao isteci sutra i sve okej prihvatio sam svoju gresku ali prije 2 dana sam dobio warn za P.Z.Z 1.1 iako nije pisao broj i threads sto znaci da je admin specao i poslao mi warn,ali to nije bilo moguce jer sam ceo taj dan bio afk.Cim sam vidio da sam dobio i taj drugi warn bez razloga odmah sam pisao zalbu.Gospodinu Ivkezzu trebalo je 2 dana da mi odgovorim,sto postujem i razumem da nije lako biti on.Danas ujutro usao sam u statistike i video da mi pise:2(5Dana) i sada navecer vidim da mi je Ivkez prihvatio zalbu i da sam dobio unwarn,i ostajem na jednom warnu ali se automatski po skripti produzio na 7 dana,ali bilo mi je ne jasno sta sam postigao time sto mi je skinut warn ako sam dobio jos 7 dana.U sustini ako je bilo kako moguce da mi se skine warn ili da mi se sutra skine taj 1 warn,jer glupo je da sam ja sa warna od kog mi je tada preostalo 3 dana,danas samo 1 dan presao na warn od 7 dana,jer sam dobio warn verovatno nekom greskom.Ali ako je bilo kako moguce da mi se skine warn ili da mi se sutra skine warn jer bi da nisam dobio 2 warn bey razloga,sutra istekao 1 warn.
Hvala na izdvojenom citanju!
Stavio sam link od te zalbe ali evo i ove Approved - Warn za P.Z.Z 1.1 I Luka Imortall

Vas Miha Nevolja ! ❤

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom