Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Scotty Bon
Suspect ID
25893
Date of violation
Nov 27, 2022
Time of violation
3:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5d4rkwDzExc&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Kao sto vidimo na snimku decko me pretrazuje dok je okrenut ledjima isto tako me stavlja u samnicu samo zato sto sam mu rekao da nauci malo pravila sto nije dovoljan razlog da me stavi u samnicu isto tako govori da me drzi jedmon rukom a drugom pretrazuje sto isto nije mogu sem ako ne poseduje biografiju ali sa obzirom na to da decko istu nema tako da takodje PG je uradjen.

Pfce Tatko

Player
Player
Moze, okaci ceo pov kako bezis i izlazis iz auta dok je zakljucan. Okaci ceo POV pa mozemo da pricamo.

Pfce Tatko

Player
Player
Razlog stavljanja u samicu je bio vredjanje sluzbenog lica. Nauci pravila roleplaya i ne zivi za forum. Drugo, ne snima ti sve slojeve, niti se vidi kad palis snimanje niti bilo sta. Ako vec zelis da blejis po forumu i ne radis nista drugo, posto si bl iz organizacije, zato sto ne znas osnovne stvari, sedi nedelju dana uci malo pravila i gledaj malo ljude kako rp-aju, a ne da iskaces iz zakljucanog auta.

Pfce Tatko

Player
Player
Takodje ne znam zasto ne mogu da ti uzmem pasos sa prednje strane, ne vidim problem. Policija u RL-u kad te zaustavi, buta ti po dzepovima i kad si okrenut licem prema njemu, ali dobor, mlad si naucices neke stvari.

mihajlo Nikolic

Player
Player
Kao sto vidimo na snimku decko me pretrazuje dok je okrenut ledjima isto tako me stavlja u samnicu samo zato sto sam mu rekao da nauci malo pravila sto nije dovoljan razlog da me stavi u samnicu isto tako govori da me drzi jedmon rukom a drugom pretrazuje sto isto nije mogu sem ako ne poseduje biografiju ali sa obzirom na to da decko istu nema tako da takodje PG je uradjen.
Beli pusti ga decko je retard dzaba pokusavas da ga okacis on ce idalje to da radi kad je diabola

Status
Not open for further replies.
Top Bottom