Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19803
Players nickname
Anixa Shakur
Administrators nickname
Amback Gambino
Date
Nov 28, 2022
Time
01:30
Proofs
x

Clara DeYemming

Player
Player
Juce sam bio u getu i robali su me, ja sam pokusao da dovrsim drugara koji je bio sa strane mrtav. Nisam uspeo da ga dovrsim i onda mi je administrator Amback Gambino izdao upozorenje. Ja i moj drugar nismo bili niti u familiji niti u organizaciji i bio mi je stranac. Dobio sam warn za MK a nisam uspeo da ga uopste dovrsim. Smatram da je administrator krivo postupio. Nadam se da ce te donjeti pravu odluku. Lp

Vukasin Siciliano

Player
Player
Juce sam bio u getu i robali su me, ja sam pokusao da dovrsim drugara koji je bio sa strane mrtav. Nisam uspeo da ga dovrsim i onda mi je administrator Amback Gambino izdao upozorenje. Ja i moj drugar nismo bili niti u familiji niti u organizaciji i bio mi je stranac. Dobio sam warn za MK a nisam uspeo da ga uopste dovrsim. Smatram da je administrator krivo postupio. Nadam se da ce te donjeti pravu odluku. Lp

Mk=mercy kill, dovrsavanja da bi de izbijego RP, TK-team kill (dobio bi za TK da ste drugari) samim tim nista admin pogrijesio nije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom