Bili smo ispred dvorista familije Venom. Radili smo RP da nam se pokvario auto, a tu smo bili ja i moj drug. Clanovo Venom porodice su izasli iz dvorista i poceli su da nas Bejtaju. Posle dugog razgovora i RP-a oni su nama poceli da odbrojavaju 5 sekundi i poceli su da nas ubijaju. Pozvali su admina ali on nije dosao na vreme i nije vido celu rp situaciju. Cak je i sam Stefan rekao da nije video celu RP situaciju i uz sav taj MG koji su oni napravili i jos ubili mog druga dok su mu odbrojali 3 a ne 5 sekundi, on posalje u Demorgan mene i mog drugara za FearRP koji smo samo tu stojali i RP-ali. Meni je stvarno zao sto skoro ni jednom coveku na serveru nisam poznat kao toxic lik a jos vise mi je zao sto sam poslat u Demorgan zato sto se stvarno trudim da ispostujem svako pravilo servera, a i sam ne volim da ih krsim. I smatram da svaki put kada bivam kaznjen u ocima mojih bivsih kolega Administratora ispadam kao da uopste nisam zasluzio da pre mesec dana budem admin i stvarno mi je mnogo zao zbog toga. Molio bih viseg administratora da zatraze POV od administratora koji nas je kaznio zato sto smatram da nije doneo ispravnu odluku.