Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19862
Players nickname
Leby_Obama
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Nov 29, 2022
Time
02:02
Proofs
/

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Bili smo ispred dvorista familije Venom. Radili smo RP da nam se pokvario auto, a tu smo bili ja i moj drug. Clanovo Venom porodice su izasli iz dvorista i poceli su da nas Bejtaju. Posle dugog razgovora i RP-a oni su nama poceli da odbrojavaju 5 sekundi i poceli su da nas ubijaju. Pozvali su admina ali on nije dosao na vreme i nije vido celu rp situaciju. Cak je i sam Stefan rekao da nije video celu RP situaciju i uz sav taj MG koji su oni napravili i jos ubili mog druga dok su mu odbrojali 3 a ne 5 sekundi, on posalje u Demorgan mene i mog drugara za FearRP koji smo samo tu stojali i RP-ali. Meni je stvarno zao sto skoro ni jednom coveku na serveru nisam poznat kao toxic lik a jos vise mi je zao sto sam poslat u Demorgan zato sto se stvarno trudim da ispostujem svako pravilo servera, a i sam ne volim da ih krsim. I smatram da svaki put kada bivam kaznjen u ocima mojih bivsih kolega Administratora ispadam kao da uopste nisam zasluzio da pre mesec dana budem admin i stvarno mi je mnogo zao zbog toga. Molio bih viseg administratora da zatraze POV od administratora koji nas je kaznio zato sto smatram da nije doneo ispravnu odluku.

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
HhaHhahahahaga brte slusaj me kad ti neko broji 5 sekundi ti moras imati fear i pobijec norm da je fear a ne stojat i govorit ne mozes mi 5 sekundi nije tvoj posjed.malo zamisli da si rl karakter.kad ti neko broji 5 sekundi i pravom zivotu od straha ces bjezat zns kako a ne govorit nije tvoj posjed norm da je fear?

Ivkezz

Player
Player
Dobio si unjail, Skrenut ću pažnju administratoru​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom