Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
22043
Players nickname
Darius_Maximus
Suspect ID
14531, 13053
Date of violation
Nov 27, 2022
Time of violation
19:45
Proofs
https://youtu.be/j7dHAgvGdtg

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Nisam nameravao da nedam vama da udjete nego njemu da izadje, njega sam hteo da trollujem jer je znao da ga pratite a hteo je da pobegne. Kao sto vidis i pomerili smo se zbog toga nakon.
I pitam se zasto nisi postavio POV cele potrage gde ste ti i tvoj pritalj CR-ali mene jer niste mogli da nadjete ukradeno auto?

Boza Johnson

Player
Player
Ne znam sta si ti nameravao ili ne mene to ne interesuje da si pametan ne bi bežao u HQ od Vagosa i krio auto u garaži koja se otvara. Sada lepo snosi posledice za koje si kriv. Ako imas POV sta smo radili slobodno okači.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Ne znam sta si ti nameravao ili ne mene to ne interesuje da si pametan ne bi bežao u HQ od Vagosa i krio auto u garaži koja se otvara. Sada lepo snosi posledice za koje si kriv. Ako imas POV sta smo radili slobodno okači.
ako sam kriv snosicu posledice ali ovo je vise rp2win ako sam nesto pogresio nego BA

John Scalleta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu
  • ID 14531 i 13053 biti će kažnjeni za BA.
  • ID 22043 bit će kažnjen za CR.
  • Zabranjeno je iskorištavanje BUG-ova skripte, kako bi stekli prednost nad ostalima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom