Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19862
Players nickname
Leby Obama
Suspect ID
20523
Date of violation
Nov 29, 2022
Time of violation
04:32
Proofs
https://youtu.be/5QXbsUCQZd4

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Sve se vidi na POV. Doduse ceo video je bio RP. Ja i moj drug smo namerno pravili drugaciji glas da bi videli da li ce nas prepoznati. Pred kraj videa se vidi kako broji 5 4 3 i kad je dosao do 3 onda su zapucali u ID: 316. I + sto su MG-ali ceo POV kako su nas nazivali imenima a mi nosimo maske.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Broje nam 5 sekundi na ulici. Valjda ako im neko smeta mogu da odu u svoje dvoriste i tamo ih niko nebi nervirao. A njihov zivot nije bio ugrozen da bi oni nama imali pravo da nam broje 5 sekundi.

Duki Suzzuki

Player
Player
Vas 2 debla sto dolazite po 15x na isto mesto da baitate pa posle dodjete ovde da kukate. Znam da vam je krivo sto ste izbaceni pa bi sad neki warnic ako mozete nekom da nabijete. Venom je firma dok vas dva ulicara ma koliko paznje da trazili necete dobiti to za sta ste dosli.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Ova situacija je vec resena ne kapiram sta kacis hahhahaha admin je sve speco... A ja lebi iskr mislio sam da si ti iole normalan lik dok si bio u venomu i sve moglo da se razgovara normalno sa tobom, ali izgleda da si ipak najobicnija kidara kojoj je najbitnije u zivotu da imitira cazima i da nekome nabije warn.. debilizam

Zare Gold

Player
Player
Sve se vidi na POV. Doduse ceo video je bio RP. Ja i moj drug smo namerno pravili drugaciji glas da bi videli da li ce nas prepoznati. Pred kraj videa se vidi kako broji 5 4 3 i kad je dosao do 3 onda su zapucali u ID: 316. I + sto su MG-ali ceo POV kako su nas nazivali imenima a mi nosimo maske.
E moj leby na sta si ti spao 👎

Hendrix

.......
Player
ti i tvoj drug cazim radite pg(pricate dok ste mrtvi),radite fear rp i baitate.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu prihvatiti zalbu.​
  • Dostavi POV od pocetka situacije.​
  • Imas rok 8 sati.​

Fixon Gotti

Player
Player
I po ovom isečenom snimku može da se vidi da je bait a plus kad bi imao snimak cele situaciju ali sigurno nije na vreme ugasio Discord pa ne bi sebe i svog druga da reportuje za MG 😂

Leby White

EX FIB & GOV
Player
I po ovom isečenom snimku može da se vidi da je bait a plus kad bi imao snimak cele situaciju ali sigurno nije na vreme ugasio Discord pa ne bi sebe i svog druga da reportuje za MG 😂
Ja stvarno neznam kako moze biti Baiting kada ste vi izasli iz vaseg dvorista i dosli samo do nas. Nismo mi baitali vas nego vi nas

Duki Suzzuki

Player
Player
Ja stvarno neznam kako moze biti Baiting kada ste vi izasli iz vaseg dvorista i dosli samo do nas. Nismo mi baitali vas nego vi nas

A sta ti trazis ispred naseg dvorista???? I danas ste opet dolazili par puta, ovaj tvoj panj od kolege 10x se vracao dok ga admin nije smestio u demorgan. Je l i mi treba da kacimo? Ovde se sve svodi ko je veci forum warrior izgleda. Treba te sramota biti, dok si bio imao moje postovanje ali to si jako brzo bacio u vodu. Ti si nekada i admin bio znas dobro sta znaci baiting.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
A sta ti trazis ispred naseg dvorista???? I danas ste opet dolazili par puta, ovaj tvoj panj od kolege 10x se vracao dok ga admin nije smestio u demorgan. Je l i mi treba da kacimo? Ovde se sve svodi ko je veci forum warrior izgleda. Treba te sramota biti, dok si bio imao moje postovanje ali to si jako brzo bacio u vodu. Ti si nekada i admin bio znas dobro sta znaci baiting.
Sad i sam kazes da smo bili ispred dvodista. Pa nismo mi vama ulazili u dvoriste nego vi ste sami izasli i poceli ste da nas baitate i provocirate i jos nam brojite 5 sekundi a mi smo na ulici.

Duki Suzzuki

Player
Player
Sad i sam kazes da smo bili ispred dvodista. Pa nismo mi vama ulazili u dvoriste nego vi ste sami izasli i poceli ste da nas baitate i provocirate i jos nam brojite 5 sekundi a mi smo na ulici.
Vi ste dosli ispred naseg dvorista i mi smo izasli da baitamo?? HAHAHA pa ti se pravis da si glup ili stvarno si glup? Mali batali mene te price to mazes da farbas nekog drugog.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Vi ste dosli ispred naseg dvorista i mi smo izasli da baitamo?? HAHAHA pa ti se pravis da si glup ili stvarno si glup? Mali batali mene te price to mazes da farbas nekog drugog.
Mi nismo usli u vase dvoriste i vi nemate pravo da brojite

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Nikakav warn nebi dobio, a najverovatnije neces ni da dobijes zato sto najverovatnije necu stici da objavim video i da ga stavim, ali ovog puta cete imati srece, ali za drugi put vam ne garantujem

Duki Suzzuki

Player
Player
Nikakav warn nebi dobio, a najverovatnije neces ni da dobijes zato sto najverovatnije necu stici da objavim video i da ga stavim, ali ovog puta cete imati srece, ali za drugi put vam ne garantujem

Evo draga administracijo priznanje kako on ipak nabija nekom WARN. Znaci nije on tu dosao neki RP da radi neko da baita. Pozz druze dosta si rekao.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Evo draga administracijo priznanje kako on ipak nabija nekom WARN. Znaci nije on tu dosao neki RP da radi neko da baita. Pozz druze dosta si rekao.
Ja neznam dali pricam spanski. Ja ti svo vreme pricam da je sve bip RP, a ti nastavljas da pricas da zelim da nabijam warn. Neznam zasto svi u toj poroditi imate tu potrebu da trazite nekome dlaku u jajetu. Ja poslednji put kazem da je bio RP a ako neko zeli da mi veruje neka mi veruje, nikome ne zelim da se pravdam i to je to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom