Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved FEAR RP, P.D. 1.15 I ID: 288, 25893 i 17121

Status
Not open for further replies.
Your ID
10983
Players nickname
Pinki Venom
Suspect ID
288, 25893, 17121
Date of violation
Nov 29, 2022
Time of violation
05:55
Proofs
https://youtu.be/93pWd_ee5n0

Hamza Haliky

⚜️
Player
Cuje se u PoV- u kako ID: 288 govori da nema medkit a dize me, predpostavljam da je taj igrac u nekoj od drzavnih org.
Bio sam u drzavnim org i znam da me moze dizati bez medkita, zelio bih da se ovi igraci provjere i kazne u koliko su u organizaciji.

Matkee Magluta

Player
Player
Pregled zalbe u toku.
Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
Cane Johnson

Matkee Magluta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
•Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji gde se cuje vas glas.
•Ceka se odgovor ID-a 10983 da dostavi POV na kome se cuje njegov glas . Ima 5 sati da odgovori.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
-Cane Johnson-

Modern Warfare2 Ghost GIF - Modern Warfare2 Ghost - Discover & Share GIFs

Duki Suzzuki

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
•Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji gde se cuje vas glas.
•Ceka se odgovor ID-a 10983 da dostavi POV na kome se cuje njegov glas . Ima 5 sati da odgovori.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Cane Johnson-

Modern Warfare2 Ghost GIF - Modern Warfare2 Ghost - Discover & Share GIFs
U 1:05 na POV se cuje njegov glas... Kaze "Ajde uzivajte momci".

Matkee Magluta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
•ID 25893 ce biti kaznjen za G.P. 6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
•ID 288 ce biti kaznjen za G.P. 6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-Cane Johnson-

Modern Warfare2 Ghost GIF - Modern Warfare2 Ghost - Discover ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom