Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija | Marko Corleone | 10264

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Walker

Player
Player
Organizacija:LSPD

Ime:Marko Corleone
Pol:Musko
Starost:22
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Srbija,Beograd
Boja očiju:Crna
Boja kose:Braon
Tetovaže:Na ledjima jedna
Prednosti:Jak sam,uporan,snalazim se u pojedinim situacijama
Slabost:slabi su mi zivci,ubijam svakoga ko me iznervira

Životna priča: 100+ reči
1999 godine Marko je rodjen u Srbiji u Beogradu.18 godina nakon svoga rodjenja Marko ide da se zaposli u FIB te biva prihvacen u FIB.U FIB Marko uci da pretrazuje sa revolverom u ruci,dize ljude sa revolverom u ruci,koristi xxx oruzja itd.Sa svojih ne punih 22 godine Marko odlazi u Vojsku te tamo provodi jos 5 godina.Nakon toga Marko odlazi u LSPD i tamo se susrece sa raznim ljudima koji su jako dobri,ali su neki bili korumpirani.Jednog dana Marko je u civilu krenuo prema areni te je morao proci kroz geto naselje te ga tamo hvataju gangsteri i opljackaju ga te mu uzimaju svu policijsku opremu.Nakon toga Marko dobija otkaz te mu biva jako zao zbog toga.Kada je novi nacelnik dosao ponudio je Marku drugu sansu te on to prihvata sa puno srece.
Priča o karijeri: 100+ reči
Jednog dana Marko je odlucio da se zaposli u LSPD te tamo se susrece sa jako dobrim kolegama i mnogim prijateljima iz srednje skole.Marko se susrece sa nekim korumpiranim policajcima,fib-ovcima itd.Marko je odlucio da bi i on volio da bude korumpiran i da preko toga dobije razne mogucnosti.Marko pocinje da polako bude korumpiran i vidi da je to tesko i opasno po zivot,ali odluci da nastavi da radi to.Marko raznim ljudima cisti dosije,skida kamerice raznim kolegama,ubija svedoke,trazi mito ljudima itd.Marko nakon nekoliko godina kao korumpiran policajac vidi da mu je to bila dobra odluka te nastavlja da radi to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom