Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Adonis Zabata
Suspect ID
7172
Date of violation
Nov 29, 2022
Time of violation
13:50
Proofs
https://youtu.be/m9OlgVksLsY

Adonis Zabataaa

Player
Player
Pozdrav svima koji ovo citaju.
Stvar je jednostavna prodavao sam pantalone jednom clanu porodice i on me je pitao da ih proba...sa obzirom da snimam odlucio sam da ih dam samo kako bi ih probao i meni vratio.Na klipu se vidi kako ja pitam njega citiram "Dat cu ti samo da probas pa da mi vratis jel tako?" on mi je odgovorio sa opet citiram "ajde ajde" dakle da.Naime on odma nakon tradea se pocinje pravit kao da ne zna nista i ako je i sam rekao da ce ih probat i vratit.Spominje nekakav dug i ako nigdje prije tradea nije spominjan u pokusaju da manipulise mene i vas administraciju kako bi izgledalo da sam mu ja nesto duzan.
Ali to se sve moze ponistiti jer je potvrdno odgovorio na pitanje "Dat cu ti samo da probas pa da mi vratis jel tako?" dakle zelio ih je kupiti.

U drugom klipu na jedan nacin priznaje da me je scamao i govori da je to od njegovog brata account i da ga boli kurac da li ce dobiti ban i pocinje da se smije bolesno.Dakle on namesta ban samom sebi ili njegovom bratu u to necu da zalazim jer je to jedan account. Dakle rekao je da ga boli kurac za ban i na neki nacin time priznaje scam.

Sve se jasno i fino cuje i vidi u klipu:
1.Zeli da proba i potvrdjuje da ce vratit
2.Pravi se lud i spominje ne postojeci dug kako bi manipuliso i time obavlja scam
3.Priznaje na neki nacin scam spominjanjem toga da ga boli kurac za ban

Odlucite nadam se u moju korist,pokusao je manipulisati nadam se da nece uspeti vas!
Pantalone od 2.8m mi nista ne znace,ali radi ovakvih ljudi gubim volju na ovom serveru na kojem sam proveo dosta vremena i koji je po meni najbolji RP-server za GTA 5.

Dokazi:
Prvi klip

Drugi klip

Unaprijed Hvala!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom