Bio sam da napadam state i mali je poceo da me vrijedja kako sam krme debelo kako sam p**ka i tako dalje
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znas ti sta je oc vredjanje i sta ic vredjanje ili si glupBio sam da napadam state i mali je poceo da me vrijedja kako sam krme debelo kako sam p**ka i tako dalje
ic je ovo o cemu pricas ti?Bio sam da napadam state i mali je poceo da me vrijedja kako sam krme debelo kako sam p**ka i tako dalje
...ocigledno si toliko glup ne znas sta je ic sta je oc brisi zalbu nemoj da se blamiras i oc vredjanje ti je posebno pravilo samo da znas msm makar nadji na grandovom diskordu pravilo ne blamiraj se i stavljaj ovakav naslov ko debilcina
evo samo za tebe cu promijenit naslovocigledno si toliko glup ne znas sta je ic sta je oc brisi zalbu nemoj da se blamiras i oc vredjanje ti je posebno pravilo samo da znas msm makar nadji na grandovom diskordu pravilo ne blamiraj se i stavljaj ovakav naslov ko debilcina