Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Ime: Ancceloti Ganavrno
Pol: Muško
Starost: 30 godina 2.3.1992
Raša: Belac
Nacionalnost: Srpska/Američka
Mjesto rođenja: leskovac
Otac: Zdravko fedorov
Majka: Valentina Reyli
Pol: Muški
Težina: 83 kg
Visina: 194 cm
Boja očiju: plava
Boja kose: crna
Tetovaže: Ima
Prednosti: Mudrost,snalažljivost,brzo i dobro razmišljanje,dobro rukuje svim vrstama oružja,dobro upravljanje svim vrstama vozila
Slabost: Brzopletost,tvrdoglavost, kratki zivci.

Životna priča: to je odlučio promijeniti i s ocem je provodio dosta vremena u streljani i napokon sam nakon 2 puna mjeseca naučio rukovati s teškim oružjem.ja sam sa mojim kolegom bobche otišao u ghheto s teškim oružjem bio je precizan i dobro mu je islo. bilo je dosta bandita oko kuce ali sreca da je anccjeloti ima iskustvo sa teskim oruzijem pa ih je i dobio.Dobio je pozivnicu za obitelj zvanu crips koja se sad naziva vercceti,ja sam to prihvatio i postao sam zamjenik te porodice.tu sam se samo bavio kriminalnim radnjama kao pljačke,krađe i robanje.Porodica se sa vremenom poboljšala...tu je anccelotijev otac naučio anccelotia rukovati teškim oružjem,Ancceloti je brzo shvatao stvari, savladao je čak i rukovanje teškim oružjem. Nakon godinu dana ancelotijev prijatelj slučajno ubija njegovog oca,

Ishodi:

1-Ancceloti može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva stečenim u naselju u kojem je živio i obučavao svoja oca

2-Ancceloti može vezati, pretraživati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom ili tejzerom u ruci zbog sigurnosti i svog znanja stečenog u životu i ghhetu(nikako puškom)

3-Ancceloti može koristiti ,,Heavy,, klasu oružja teški snajper i sačmarica,LMG zbog svoje obuke od oca (paziti na pravilo dogadjaja 1.6)

4-Ancceloti može koristiti drogu zbog svoje ovisnosti stečenom kao dijete

5-Anceloti ne moraju tražiti više od jednog dobrog razloga da bi nekog ubio (5 sekundi)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom