Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6937
Players nickname
Tom Henkins
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 29, 2022
Time
21:20
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/259408/

Tom Henkins

Player
Player
For Abraham
Pozdrav u datoj zalbi,navedeni su svi dokazi koji su potrebni da se malo bolje preispita ovaj slucaj,navedeni admin mi je samo napisao da ja sa id :53 nisam sklopio nikakav dogovor,ignorirajuci sve ostale video zapise koje sam prilozio u zalbi gdje navedeni tvrdi da uopce nije kupio kucu da nije bio lider kada se kuca kupila i da ga to nista ne zanima,ako cemo po tome onda gledat onda u video zapisu se jasno vidi da sam mu napisao da premjesti familiu ako je vec on lider familije,nije vlasnik kice koji je nasljedio u ovom slucaju ja sam ostecen i prevaren u logovima se moze provjerit,sto ocigledno doticno admin nije uradio.U video zapisu sa prepiskama se takodje vidi da mi koji smo kupili kucu smo htjeli da je prodamo i ja sam imao musteriu za kucu ali kako ja da prodam kucu ako nije u mom vlasnistvu ili osobe sa kojom sam kupio kucu? Receno mu je da izmjesti familiu u drugu kucu da bi se mogla prodat sto doticni nije uradio.I sta cemo sada takodje doticni admin mi nije rekao ni sta da radim po tom pitanju i kako i od koga ja da uzmem moje pare koje sam dao za kucu? Zato molim Abrahama da mi objasni G.P 1.3 Svaka prevara protiv igraca je zabranjena. | TRAJNI BAN i ne nadoknadjujemo izgubljeni novac.U ovom slucaju osoba koja kaze otvoreno da nije kupio kucu i da nije bio lider kada se kuca kupila i da nece da da pare.Trazim da veci admini pregledaju zalbu i da oni odluce i da mi ovjasne od koga ja da trazim svoje pare ako ovo nije G.P 1.3 hvala puno pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom