Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3301
Players nickname
Luka Lopac
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Nov 29, 2022
Time
21:20
Proofs
//

Luka Lopac

Player
Player
Ovo zalbom ne zelim da se zalim na odluku admina Ante Djukele vec da se uvazi i moja strana price. Znam da sam pogrjesio time sto sam ubio kolegu i prekrsio pravilo ali volio bih ako se ova moja greska moze zanemariti. Cijelo svoje vrijeme na grandu provodim u drzavnim organizacijama a samim time sto sam dobio warn ne mogu vise biti u njima. Da naglasim kako sam tokom te situacije bio izrazito iznerviran od strane kolega koje su me provocirale posto sam bio mutan, kada je kolega iz LSPD-a dosao do mene, i on je takodje poceo sa provokacijama i ja sam, ne misleci na posljedice poceo pucati na njega. Smatram da se svakome, kao i meni danas, moze desiti los dan pa bi tako volio da dobijem jos jednu sansu i da se ovo zanemari. Volio bih dobiti unwarn kako bi se vratio u FIB. Ovo je prvi put nakon dugo vremena kako sam bio kaznjen za krsenje nekog pravila. Hvala na izdvojenom vremenu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom