Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Marco Mangano
Administrators nickname
Aurelio Niagara
Date
Dec 4, 2021
Time
1111
Proofs
https://www.gta5grand.com/forum/threads/13651/page-10#post-93733

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Zeleo bih da se pozalim na odluku Aurelia Niagare.Aurelio je odlucio da pozove na interjvu 4 coveka.Od ta 4 coveka, 3 coveka su konstantno krsili pravila i nabijali familiesu warnove.Pre disbanda su bili u The Familiesu i krisli razna pravila, ovde ispod cu poslati forum zalbe na njih, i videcete idove koji su izabrani za intervju.Da budem iskren, ja ovde osecam nepravdu.Nemam nista protiv Aurelia ali mi je ovo sumnjivo, da cak 3 lica iz starog familiesa koji su krsili pravila, da bas oni budu izabrani za intervju za lidera.Iako znam da vise nikad necu biti izabran za lidera dok je Aurelio kurator, ipak sam se odlucio da napisem ovu zalbu jer osecam nepravdu.
Approved - Pravilo GZ | The Families WARN 1
WARN 2
Approved - Vredjanje, Psovanje + MG | ID: 6966 + 2212 ovde mozete videti kako masovno momci krse pravila, a izabrani su za intervju.

maisony9

:)
Player
Pazi brate, nema potrebe da se ja pravdam ovde ili neko drugi, ali ajde cisto da ti ispunim zelju posto si se iscimao da se sazalis na odluku admina i da nas disrepsektujes samim tim. Reci mi gde ti vidis nase ID-ove u zalbama? Jel su zalbe na nas pojedinacno ili na celu organizacijsku akciju? Jel smo mi bili tadasnji Lideri? Sportski Pozdrav! :)

maisony9

:)
Player
Da ne ispadne da se ja sad pravdam zato sto sam izabran od strane Administratora nego jednostavno je neprofesionalno i zaista glupo da mene ili ove momke disrespektuje ovim cinom zato sto su izabrani.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Nije aurelio kriv sto si ti nesposoban napraviti dobru prijavu za lidera

maarkoo

Player
Nije aurelio kriv sto si ti nesposoban napraviti dobru prijavu za lidera
Za tvoju informaciju, ja sam vec bio lider the familiesa, uporedi moju i tvoju prijavu, pa ces i sam videti cija je bolja.Umesto sto pises ovde, bolje idi malo procitaj pravila.

maarkoo

Player
Da ne ispadne da se ja sad pravdam zato sto sam izabran od strane Administratora nego jednostavno je neprofesionalno i zaista glupo da mene ili ove momke disrespektuje ovim cinom zato sto su izabrani.
Nikog ja nisam disrispektovao, ja samo iznosim cinjenice.

Offender

Forum Concent Creator
Player
Za tvoju informaciju, ja sam vec bio lider the familiesa, uporedi moju i tvoju prijavu, pa ces i sam videti cija je bolja.Umesto sto pises ovde, bolje idi malo procitaj pravila.
koju moju prijavu? gde ti vidis da sam se ja prijavio za lidera nemoj kenjati poklopi se usima pametniji ces mozda biti

maarkoo

Player
Ne zelim da ulazim u raspravu, ali svakako, da li vi dobili ili ne, dobijate disband u roku od 2 nedelje jer ne znate da igrate igricu.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Admin je donio ispravnu odluku. Svi koji su pisali offtop na ovoj žalbi su dobili forum ban od 7 dana. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom