Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Nikola Ali
Suspect ID
9951 9952
Date of violation
Dec 3, 2021
Time of violation
23:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FPqlDUXvOIk

Nikola Ali

Player
Player
snimak dokaza :

Dvojca likova u green zoni kod benzinske na autoputu krenu pljackat jednog od nasih, nakon sto ostatak nas uperi puske u njih jedan od te dvojce bezi a drugi trci i puca nas.
Nakon preko 300 metaka primljenih lik ne umire ni nista te tada staje. Kad sam skontao da je hacker zvali smo admina Nikolu. Ostatak vidite na snimku.

Pera Lethal

Player
Player
Pozdrav,
Igrica mi je zabola i creshovala.
Bukvalno nisam imao nikakav cheat niti bilo sta, imam smrti i ubijali su me do sad 100 puta. Ne razumem o cemu se radi upravo sam dobio BAN, gde mogu da se zalim ili kako vec da objasnim nisam balavac i retard. Odavno sam na rp sceni nekoliko godina samo na sampu sad sam preso ovde izdvojio ne znam ni ja koliko sati i sad ovako da zavrsim. Imam shit internet vidi se da mi je creshovalo mozete i proveriti.

Nikola Ali

Player
Player
Pozdrav,
Igrica mi je zabola i creshovala.
Bukvalno nisam imao nikakav cheat niti bilo sta, imam smrti i ubijali su me do sad 100 puta. Ne razumem o cemu se radi upravo sam dobio BAN, gde mogu da se zalim ili kako vec da objasnim nisam balavac i retard. Odavno sam na rp sceni nekoliko godina samo na sampu sad sam preso ovde izdvojio ne znam ni ja koliko sati i sad ovako da zavrsim. Imam shit internet vidi se da mi je creshovalo mozete i proveriti.
Pozdrav,

Ovdje stojis da si kulturan i neiskvaren deckic dok mi ispod videa sa dokazom i pricom komentiras "jebem ja tebi mater znas".

Prije pocetka snimka si jedno 2 minute trcao oko benzinske dok te 10 nas puca i nisi padao ni gubio health. Krenuo si pucat ti nas tad i pobio skoro par nasih. I nakon tih par minuta odlazis do druga u kolima gdje ubijamo njega da ne pobjegnete i ti stanes, tad sam upalio snimanje.

Cak i da je tvednja sa losim netom tocna imas pravo popit ban zato što onda ne možeš da igras i sudjelujes u igrici ovakvoj ako ti puca net i sta vec. Šta kao imas los net pa je okej to sto moze 10 nas da te puca i pljacka dok ti bezis i boli te briga.

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • ID 9952 već je blokiran.
  • ID 9951 nedovoljno dokaza za bilo kakvu kaznu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom