Organizacija:SAHP
Ime:Marko Corleone
Pol:Musko
Starost:22
Nacionalnost:Makedonac
Mesto rođenja:Makedonija,Skopje
Boja očiju:Braon
Boja kose:Crna
Tetovaže:Na ledjima jedna
Prednosti:jak sam,dobar sam,snalazim se u nekim situacijama
Slabost:nerviram se za gluposti,nisam snalazljiv u nekim situacijama
Životna priča: 100+ reči
Marko Corleone rodjen u Makedoniji 1980 godine.20 godina posle Markovog rodjenja Marko odlazi u Los Santos te se tamo zaposljava u Vojsku te tamo ucestvuje u raznim pucnjavama.Marko posle toga ulazi u EMS te tamo uci da ubrizgava serum istine.Marko je povodom ulaska u EMS bio jako srecan i nekoliko godina posle posla u EMS-u Marko odlazi u SAHP te tamo postaje SET Team nekoliko godina kasnije SET Team se raspada te Marko postaje oficir te tako i ostaje.Medjutim Marko biva ranjen u nogu u jednoj pucnjavi,te je morao da ugradi mehanicku nogu,ali Marko i dalje biva korumpiran.
Priča o karijeri: 100+ reči
Jednog dana Marko odluci da se zaposli u SAHP i u tome je uspio kad je bila regrutacija.Marko u SAHP-u upoznaje mnoge korumpirane SAHP-ovce te odluci da i on zeli da bude korumpiran.Marko postaje korumpiran te mnogima daje serum istine brise dosije itd.Marko u SAHP-u postaje Oficir te se nada da ce jednog dana biti i visi cin.Marko se nada da ce mu biti dobro dok je korumpiran i da to niko nece saznati,da nebi on dobio otkaz.Marko u jednoj pucnjavi biva ranjen u prsa,ali srecom ostaje ziv.Marko se nada da ce pre dugo godina ostati u SAHP-u
1-Marko moze da trazi mito do 100.000$ licima koje hapsi
2-Marko moze da hapsi sam zato sto je imao mnoge obuke u SAHP-u
3-Marko moze da ubije drzavnog sluzbenika ako je neko od njegovih prijatelja/porodice u opasnosti
4-Marko moze da vuce ljude sa revolverom u ruci
5-Marko moze da veze ljude sa revolverom u ruci
6-Marko moze da pretrazuje ljude sa revolverom u ruci
7-Marko moze da ocisti dosije kome oce
8-Marko moze da trazi licima koje hapsi da mu daju svoje oruzje
9-Marko moze da skida kamerice kome oce
10-Marko moze da ubrizgava serum istine
11-Marko moze ubiti svedoka jer je najbolji svedok mrtav svedok
12-Marko u svom vozilu/kuci moze posedovati sva oruzja
Ime:Marko Corleone
Pol:Musko
Starost:22
Nacionalnost:Makedonac
Mesto rođenja:Makedonija,Skopje
Boja očiju:Braon
Boja kose:Crna
Tetovaže:Na ledjima jedna
Prednosti:jak sam,dobar sam,snalazim se u nekim situacijama
Slabost:nerviram se za gluposti,nisam snalazljiv u nekim situacijama
Životna priča: 100+ reči
Marko Corleone rodjen u Makedoniji 1980 godine.20 godina posle Markovog rodjenja Marko odlazi u Los Santos te se tamo zaposljava u Vojsku te tamo ucestvuje u raznim pucnjavama.Marko posle toga ulazi u EMS te tamo uci da ubrizgava serum istine.Marko je povodom ulaska u EMS bio jako srecan i nekoliko godina posle posla u EMS-u Marko odlazi u SAHP te tamo postaje SET Team nekoliko godina kasnije SET Team se raspada te Marko postaje oficir te tako i ostaje.Medjutim Marko biva ranjen u nogu u jednoj pucnjavi,te je morao da ugradi mehanicku nogu,ali Marko i dalje biva korumpiran.
Priča o karijeri: 100+ reči
Jednog dana Marko odluci da se zaposli u SAHP i u tome je uspio kad je bila regrutacija.Marko u SAHP-u upoznaje mnoge korumpirane SAHP-ovce te odluci da i on zeli da bude korumpiran.Marko postaje korumpiran te mnogima daje serum istine brise dosije itd.Marko u SAHP-u postaje Oficir te se nada da ce jednog dana biti i visi cin.Marko se nada da ce mu biti dobro dok je korumpiran i da to niko nece saznati,da nebi on dobio otkaz.Marko u jednoj pucnjavi biva ranjen u prsa,ali srecom ostaje ziv.Marko se nada da ce pre dugo godina ostati u SAHP-u
1-Marko moze da trazi mito do 100.000$ licima koje hapsi
2-Marko moze da hapsi sam zato sto je imao mnoge obuke u SAHP-u
3-Marko moze da ubije drzavnog sluzbenika ako je neko od njegovih prijatelja/porodice u opasnosti
4-Marko moze da vuce ljude sa revolverom u ruci
5-Marko moze da veze ljude sa revolverom u ruci
6-Marko moze da pretrazuje ljude sa revolverom u ruci
7-Marko moze da ocisti dosije kome oce
8-Marko moze da trazi licima koje hapsi da mu daju svoje oruzje
9-Marko moze da skida kamerice kome oce
10-Marko moze da ubrizgava serum istine
11-Marko moze ubiti svedoka jer je najbolji svedok mrtav svedok
12-Marko u svom vozilu/kuci moze posedovati sva oruzja
Last edited: