Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ruksi Pluxury

Player
Player
Ime: Ruksi Kash
Pol:Muškarac
Starost:19 godina
Rasa:bela
Nacionalnost:Hrvat
Mjesto rođenja:Los Santos
Otac:Ivano Kash
Majka:Nika Kash
Težina:56kg
Visina:183cm
Boja očiju:Smeđa
Boja kose:Smeđa
Tetovaže:Celo telo
Prednosti:Fokusiran,hrabar,Jak
Slabost:Slab sam na uvrede o meni

Životna priča 200+ riječi :
Ruksii Kash zvani Ruxy, rodjen sam 4.8.2003 u Hrvatskoj nedaleko od grada Vinkovaca U tom mestu pocinjem da se skolujem. Medjutim bio sam veoma problematican u skoli i nisam ucio. Roditelji su mi vikali ali ih nisam slusao. Moj skolski drug a kasnije I kum Uroš Geovetar i ja smatrali smo se najopasnijim momcima u kraju, pod uticajem raznih dugova i pritisaka , izbegli smo u Ameriku. Kada smo sleteli nasli taxi, odma smo trazili gde na mapi gde su neki opasni hud-ovi da nas taxi vozi. Pronasli smo kriminalnu grupu pod nazivom Blood Street gang. Medjutim ja nisam toliko voleo skolu te nisam ni znao Engleski. Na nasu srecu majka mog druga(Uroš Geovetar) je predavala Engleski jezik te se on i znao sporazumeti. Pitao je nekog clana "Da li mozemo da postanemo clan ovog gang-a". Prvo je mislio da smo neki policajci. Nakon ispitivanja smo prosli i uclanili se. Tu je sve i pocelo. Upoznali smo tadasnjeg lidera poznat kao Noksi Reyli. Tu smo krenuli da idemo po klubovima pljackali ljude uzimali mnogo para. U toj organizaciji smo i uspeli i dobili veliki cin. Krenule su prve tuce, prva ubistva itd itd. To nam je postao i posao. i naša obaveza.

-Ruksi moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije) zbog svojeg iskustva iz oruzija.
-Ruksi moze vezati, vuci, pretrazivati, podizati stvari sa poda i pruziti prvu pomoc sa pistoljem u ruci (ne puskom).
-Ruksi moze bilo koju kamericu da unisti.
-Ruksi ima skrivenu kamericu na sebi koja je upaljena 24/7h
-Ruksi moze koristiti bilo koje heavy oruzije zbog svojeg treninga i pucanja (Postovace se pravila P.D 1.6).
-Ruksi moze voziti svaki auto do 50 na sat off road (samo vozila koja mogu off road).
-Ruksi ne trazi vise od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. (Postovace se pravilo i brojace se 5s)
-Ruksi moze ici u bilo kom trenutku 2v1 zbog svojeg iskustva u Bandama i zbog obuke svojih kolega.

Nikola Gojkovic

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6
-Ruksi moze bilo koju kamericu da unisti.

Obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom