Ime porodice: Cobra
Leader porodice: Candy Wayne
ID Leader: 7218
Broj kuce porodice: Kuca 1143
Discord Leadera Porodice: Amar#9648
Forum link od vlasnika porodice: Amar13
Rankovi Porodice:
1-Member
2-Loyal Member
3-Junior Commander
4-Commander
5-Hitman
6-Consigliere
7-UnderBoss
8-Boss
Priča o porodici:
Od samog početka život nam je bio jako težak. Bili smo samo obična grupa ljudi na ulici koja nije imala para nizašta. Lutali smo gradom 5 godina bez i 1000$. To nam nije bilo dovoljno za život te sam odlučio da se zaposlim u SAHP kako bih održavao moju porodicu. U SAHP sam zaradio sve ukupno 60 hiljada $. Dao sam otkaz meni i mojoj familiji sam kupio oružije i municiju. Tad je krenuo taj dan. Dan kriminala. Pljackali smo ljude i nastavili se baviti raznim poslovima. Skupili smo pare . Kupili skupocene automobile i bolju kuću. Sada nas dosta ljudi zna i ne veruju kako smo sa ulice dostigli do ovog uspeha. Sada se svi držimo jedan za drugog i nigde ne idemo sami. Sada nas ništa ne sprečava da postanemo jedni od najboljih a jednog dana i najbolji.
Pravila Porodice:
!STROGO ZABRANJENO!
-Zabranjeno je krsiti pravila grada
-Zabranjeno je psovati ostale clanove porodice i njihove roditelje.
-Zabranjeno je nemati postovanja prema starijim clanovima familije.
-Zabranjeno je praviti problema ostalim porodicama.
PRAVILA ZA FAMILIJARNU ODECU!
-Na svakom eventu/dogadjaju ce svaki clan morati imati familijarnu odecu.
GENERALNA PRAVILA PORODICE!
-Zabranjeno je krasti iz skladista familije
Cilj porodice:
Je da sakupimo sto vise clanova kako bi mogli vece poslove raditi oko familije.
Da sakupimo dobre momke/devojke u fam radi druzenja i zabave i taman tako povecali mesta u familiji
Sakupiti novac da svaki clan poseduje biznis bio to jeftin ili skup biznis porodica ce dodeliti jedan onom najvrednijem clanu.
Logo Porodice:
Leader porodice: Candy Wayne
ID Leader: 7218
Broj kuce porodice: Kuca 1143
Discord Leadera Porodice: Amar#9648
Forum link od vlasnika porodice: Amar13
Rankovi Porodice:
1-Member
2-Loyal Member
3-Junior Commander
4-Commander
5-Hitman
6-Consigliere
7-UnderBoss
8-Boss
Priča o porodici:
Od samog početka život nam je bio jako težak. Bili smo samo obična grupa ljudi na ulici koja nije imala para nizašta. Lutali smo gradom 5 godina bez i 1000$. To nam nije bilo dovoljno za život te sam odlučio da se zaposlim u SAHP kako bih održavao moju porodicu. U SAHP sam zaradio sve ukupno 60 hiljada $. Dao sam otkaz meni i mojoj familiji sam kupio oružije i municiju. Tad je krenuo taj dan. Dan kriminala. Pljackali smo ljude i nastavili se baviti raznim poslovima. Skupili smo pare . Kupili skupocene automobile i bolju kuću. Sada nas dosta ljudi zna i ne veruju kako smo sa ulice dostigli do ovog uspeha. Sada se svi držimo jedan za drugog i nigde ne idemo sami. Sada nas ništa ne sprečava da postanemo jedni od najboljih a jednog dana i najbolji.
Pravila Porodice:
!STROGO ZABRANJENO!
-Zabranjeno je krsiti pravila grada
-Zabranjeno je psovati ostale clanove porodice i njihove roditelje.
-Zabranjeno je nemati postovanja prema starijim clanovima familije.
-Zabranjeno je praviti problema ostalim porodicama.
PRAVILA ZA FAMILIJARNU ODECU!
-Na svakom eventu/dogadjaju ce svaki clan morati imati familijarnu odecu.
GENERALNA PRAVILA PORODICE!
-Zabranjeno je krasti iz skladista familije
Cilj porodice:
Je da sakupimo sto vise clanova kako bi mogli vece poslove raditi oko familije.
Da sakupimo dobre momke/devojke u fam radi druzenja i zabave i taman tako povecali mesta u familiji
Sakupiti novac da svaki clan poseduje biznis bio to jeftin ili skup biznis porodica ce dodeliti jedan onom najvrednijem clanu.
Logo Porodice: