Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16409
Players nickname
Mihajloo Nikolicc
Administrators nickname
Amback Gambino
Date
Dec 1, 2022
Time
23:45
Proofs
nemam

mihajlo Nikolic

Player
Player
Dobar dan postavani admini,pre sve dobio sam warn za G.P 6.13.Admin koji je to uraido nije bio prisutan od pocetka situacije.Zelim da Vi zatrazite Pov od Admina jer admin kaze da sam ja a iz ovih razloga dobio warn Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP (ubojstvo iz milosrđa).To nije bio moj drug, mi smo se pucali u gradu sa nekim ljudima i oni su dosli i pucali nas mi smo im uzvratili i onda sma ih dovrsio posle jednog minuta nije dosla nikakva patrola,pomoc ili bilo sta tako da ja nisam prekinuo nikakav RP.Admin Don Marshall kaze da nije dozvoljeno nikakvo dovrsavanje bilo gde i u ghetto i u grad i na autoputu.Ja mislim da je Admin pogresio i sa ovom kaznom a i sa prethodno navedenom recenicom.Zahvaljujem se na izdvojenom vremenu i srecno :D

mihajlo Nikolic

Player
Player
Dosta dugo sam na ovom projektu cak vec godinu dana i mislim da sam pohvatao vise konaca nego on koji nije toliko dugo tu i nezna kako funkcionise ovaj server ja razumem da zna pravila ali nezna kako to funkcionise.

Ivkezz

Player
Player
Tvoje riječi (mi smo se pucali u gradu sa nekim ljudima). Administrator donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom