Krenuo sam u food truck vidi se na videu gdje sam ostavio auto i tip mi ga je ukrao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stavi ceo POV nemas dovoljno dokaza, to sto si ti ostavio auto tu trebao si staviti POV gde se vidi od pocetka gde si ostavio auto pa da ti bude upaljena kamerica dok ti izadje notifikacija za kradju auta.Krenuo sam u food truck vidi se na videu gdje sam ostavio auto i tip mi ga je ukrao
Nažalost to je istina.Stavi ceo POV nemas dovoljno dokaza, to sto si ti ostavio auto tu trebao si staviti POV gde se vidi od pocetka gde si ostavio auto pa da ti bude upaljena kamerica dok ti izadje notifikacija za kradju auta.
Mislim da ti je on sve napiso,moras sve snimat takav ti je server . Neosigurana auta nenizblaci iz garaze ako imaju neku vrijednost.Trebao si da snimas celo vreme i da naglasiš vrijeme kada si ostavio kola i kada su ti ga išli ukrast, jer ti neće to prihvatiti, ma da se iskreno nadam da hoće, jer se ovakvi ljudi trebaju kazniti.