Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5425
Players nickname
Kira Gold
Suspect ID
16726, 33097
Date of violation
Dec 3, 2022
Time of violation
13:39
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mcK1WcvascA

KiraYazumi

Player
Player
16726 Prepoznavanje igrača po IDu, tačnije napomena da nije pročitao ID ( MG )
33097 Team KILL ( TK )
33097 Kupi oružije i municiju dok drži oružije u ruci ( PG )

KiraYazumi

Player
Player
Inače je znao ko sam kad me je video, pominjao je i koj sam rank, tako da nema opravdanje za to.

MUNJAVII

Player
Player
kao prvo ja sam se izbinio i ja sam ti uzo pusku jel nisam gledo ko si na daljinu a kad si priso ja sam vec tada kreeno pucati jel si u narandzastom i crnom de to ima

Munja Falcone

Dzoni Tejtovic

Player
Player
Neka postavi celi pov gde je rekao da se teram u pm i pritom nas je nazivao kidarama tako da sam krsis pravila

MUNJAVII

Player
Player
Prvi si kreno pucati posle na kraju kad te ubio i mene si neduznog pogodi Tk i z tb a jos reko sam sta pise a e id tako da zz

Dzoni Tejtovic

Player
Player
Prvi je krenuo da se puca posla nam je rekao da smo kidovi i posle je rekao terajte se u pm

KiraYazumi

Player
Player
Kao prvo, nisam ja prekršio ni jedno jedino pravilo, kao drugo TK je TEAM KILL Naglašavam KILL tako da nikog nisam ubio nit' sam prekršio pravilo. Odbite žalbu što se mene tiče, biće još prilika. POV je izbrisan. Ja sam lagan što se mene tiče, vi mi uživajte.

Dzoni Tejtovic

Player
Player
Kao prvo, nisam ja prekršio ni jedno jedino pravilo, kao drugo TK je TEAM KILL Naglašavam KILL tako da nikog nisam ubio nit' sam prekršio pravilo. Odbite žalbu što se mene tiče, biće još prilika. POV je izbrisan. Ja sam lagan što se mene tiče, vi mi uživajte.
OVA KIDARA to spada pod vredjanje

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Greške nisu ispravljene i datom roku
ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom