Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku Administratora Stefan Markoviic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13086
Players nickname
Peca Jeanss
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Dec 3, 2022
Time
22:41
Proofs
https://imgur.com/gallery/YSBwmIU

Peca

Player
Player
ovako, bio sam sa gangom na Gun Shopu i ubili su me policajci. bila su tri korumpirana policajca. odveli su me na neko mesto i trazili mi da bacim medicinsku jer sam je nosio sto nije ilegalno (kada me neko pretrazi ne vidi se da imam tu masku). ja sam zvao admina i odgovara mi administrator Matija Juarezz: "Ne moras da bacis tu masku". Policajci su mi trazili oruzje i sve ostalo sto moram da bacim i bacio sam. Tu silazi Administrator Matija Juarezz i kaze policajcima da ne moram da bacim masku. Mi smo nastavili RolePlay i sve je proslo super. Ispitivali su me i sve sa pricao. Nakon toga rekli smo ja i moji prijatelji da se nadjemo negde i tu se desilo to, poslat sam u demorgan za FearRP. zvao sam admina koji me je poslao ( Stefan Markoviic). Ja sam pitao sto me je poslao, on je rekao da sam morao da bacim masku. Nakon toga zvao sam admina Matija Juarezz i on je pricao sa Stefanom i rekao mu je da nisam morao da bacim masku. Stefan Markoviic nastavlja da nas ubedjuje da moram da bacim masku i tako smo dosli ovde da postavim zalbu na Administratora. Nije meni problem ovih sat vremena u demorganu, problem je sto ima takvih ljudi sto ne slusaju, bez uvrede. I evo kako pravilo glasi 6.14 Iz inventara je dopušteno pljačkati SAMO streljivo, oružje, sve oklope (bande, FIB, LSPD itd.) I droge. NOVAC se može opljačkati - samo pomoću funkcionalnosti sustava grupa. | Zabrana 1-7 dana
Ja se nadam da ce ovo biti reseno,hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom