Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Demorgan za FearRp | Stefan Markoviic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13086
Players nickname
Peca Jeanss
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Dec 3, 2022
Time
22:41
Proofs
https://imgur.com/gallery/YSBwmIU

Peca

Player
Player
ovako, bio sam sa gangom na Gun Shopu i ubili su me policajci. bila su tri korumpirana policajca. odveli su me na neko mesto i trazili mi da bacim medicinsku jer sam je nosio sto nije ilegalno (kada me neko pretrazi ne vidi se da imam tu masku). ja sam zvao admina i odgovara mi administrator Matija Juarezz: "Ne moras da bacis tu masku". Policajci su mi trazili oruzje i sve ostalo sto moram da bacim i bacio sam. Tu silazi Administrator Matija Juarezz i kaze policajcima da ne moram da bacim masku. Mi smo nastavili RolePlay i sve je proslo super. Ispitivali su me i sve sa pricao. Nakon toga rekli smo ja i moji prijatelji da se nadjemo negde i tu se desilo to, poslat sam u demorgan za FearRP. zvao sam admina koji me je poslao ( Stefan Markoviic). Ja sam pitao sto me je poslao, on je rekao da sam morao da bacim masku. Nakon toga zvao sam admina Matija Juarezz i on je pricao sa Stefanom i rekao mu je da nisam morao da bacim masku. Stefan Markoviic nastavlja da nas ubedjuje da moram da bacim masku i tako smo dosli ovde da postavim zalbu na Administratora. Nije meni problem ovih sat vremena u demorganu, problem je sto ima takvih ljudi sto ne slusaju, bez uvrede. I evo kako pravilo glasi 6.14 Iz inventara je dopušteno pljačkati SAMO streljivo, oružje, sve oklope (bande, FIB, LSPD itd.) I droge. NOVAC se može opljačkati - samo pomoću funkcionalnosti sustava grupa. | Zabrana 1-7 dana
Ja se nadam da ce ovo biti reseno,hvala!

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Budući da se ipak radi o Bolničarskoj maski dužni ste je predati ukoliko vas putem IC-A zaposlenici FIB-A Ostalih državnih organizacija uhvati da je imate.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom