Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved RDM | ID 4895, 28633, 34629, 33590

Status
Not open for further replies.
Your ID
13729
Players nickname
Agento_Braun
Suspect ID
4895 28633
Date of violation
Dec 5, 2022
Time of violation
02:15
Proofs
https://youtu.be/zGiHTVVOZFY

AgentBraun

Player
Player
prijatelj i ja smo bili na pijaci i krenuli do kuće, kada smo došli do auta igrač sa ID 4895 je ubio mog prijatelja u green zoni. Iako sam upozorio igrača da ga snimam kako krši pravila i pitajući ga što radi to, on je bezobrazno otišao do vozila sa njegovim drugovima i tražio municiju za revoler da mene završi, što je na kraju i uradio. Igrači sa ID 4895 i 28633 su vadili oružije i pucali, igrači sa ID 34629 i 33590 su bili u vozilu, nisam siguran da li su pucali, ali sigurno su dali metke i tako bili saučesnici.

Pfce Tatko

Player
Player
Ovde gde te je ubio je getto. A ti samim tim sto si rekao u green zoni na povu, dobijas MG

AgentBraun

Player
Player
Ovde gde te je ubio je getto. A ti samim tim sto si rekao u green zoni na povu, dobijas MG
Sinoć sam 3 POV-a ovdje objavio, ljudi ne prate nikakva pravila i ubijaju nas bezveze gdje god stignu, uopšte ne možeš da uživaš u nekom RPu. Meni gore u čošku piše green zone, i čovjek nas ubija tu. Iz huje sam spomenuo GZ jer nema više smisla ovo ni RP-a. Ako sam ja prekršio pravilo, prihvatam posljedice, ali kakav MG ako nema nikakvog RP-a i ubija me u green zoni. Izašao sa pijace i krenuo kući, da sam se ja namjerno vozao po ghettu ok. Ali ovo nema smisla ni logike više. Nevjerojatno je da ne možeš nigdje skoro napraviti neki RP, ljudi voze 300 na sat kroz grad gaze i udaraju sve redom, izlaze pucaju samo. Ovo je više warzone nego GTA RP.

Pfce Tatko

Player
Player
Hahaha, mogu da se slozim sa tobom za neke stvari, ali moras da naucis granice i mapu da znas gde je sta, sta moze, a sta ne.

AgentBraun

Player
Player
Hahaha, mogu da se slozim sa tobom za neke stvari, ali moras da naucis granice i mapu da znas gde je sta, sta moze, a sta ne.
A gdje se mogu vidjeti granice? Piše u pravilima servera da su obojena gheto mjesta, ali ja na mapi ne vidim nikakve boje.

AgentBraun

Player
Player
Skini redux neki sa mapom, gde je oznaceno.
ok naći ću, ali kako god ova žalba je validna, ja i drug stojimo u green zoni i čovjek nas ubija. Jasno je definisano pravilo da nema ubijanja u green zoni. čovjek koji nas je ubio je stajao izvan green zone i pucao u nas koji smo bili u green zoni. ako ovo nije prekršaj onda nemam više šta tražiti na ovom serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom